Lewis Hamilton en Max Verstappen op het podium in Sotsji.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton en Max Verstappen op het podium in Sotsji. © AFP

Nog zeven races te gaan: zo kan Verstappen zijn grote rivaal Hamilton voorbij

Nog zeven races en slechts twee punten verschil (246,5 om 244,5)  in het WK, tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Wie heeft de beste papieren voor de titel? Een kansenverhouding met maar één mogelijke eindconclusie: spannend blijft het.

12 reacties

 • Paul van Dijk

  1 jaar geleden
  @Dick van Dijk, alleen Bottas lijkt niet meer echt met Mercedes mee te werken, gezien het gemak waarmee hij Verstappen voorbij liet.
 • Willem Duyvis

  1 jaar geleden
  Supermax heeft genoeg laten zien de laatste 5 jaar en heeft nu eindelijk een betrouwbare & snelle motor die de competitie met Zilver Pijlen aankan zolang ze hem niet van de baan rijden. Hamilton moet zich in alle bochten wringen om Max bij te houden en stapelt fout op fout en heeft veel moeite om Russell / Norris / etc. te passeren als ze (lang) voor hem rijden, waar Max gewoon oprukt van 20 naar 6. Ik denk dat Supermax het gaat redden en Lewis volgend jaar moet afzien met Russell naast hem!
 • Astrid Beek

  1 jaar geleden
  Hoe eerder die Hamilton uit beeld is hoe liever, ik kan niet tegen hypocriete achterbakse lui en Hamilton is daarvan voor mij een schoolvoorbeeld. Niet alleen nu omdat ze valse trucs uithalen met Verstappen, maar eigenlijk al vanaf het begin. En nu hij serieuze concurrentie heeft, begint hij ook nog over vanalles en nog wat te janken. Sportman, sportief? Wat mij betreft niet.
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  @martin Dongen. Klepel horen luiden zeker ergens? Het antwoord getuigd iig van weinig verstand van de sport. Jammer.
 • Sieuwert Scholten

  1 jaar geleden
  Max wordt zeker wereldkampioen de races waar de Redbull in het voordeel is komen nog. En Max lacht alleen maar om het gezeur van Lewis. Maar elke race wordt spannend om te volgen.