AFP
Volledig scherm
© AFP

Oppermachtige Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titelstrijd naar kookpunt

PollSchade beperkt na een gridstraf, met de tweede plaats én een bonuspuntje (snelste ronde) achter de veel te rappe Lewis Hamilton. Ook na Qatar leidt Max Verstappen nog het WK en in Saoedi-Arabië wacht zelfs een eerste (flinterdunne) titelkans. Maar zijn titeluitzicht werd er niet beter op in Qatar, waar Hamilton weer domineerde en Fernando Alonso (40) verrassend mee op het podium mocht.

27 reacties

 • Dick van Dijk

  6 maanden geleden
  De financiële inbreng van Mercedes is nu eenmaal groter als van Honda en Red Bull wat betreft de formule 1, dus zullen ze er alles aan doen om voor de achtste keer wereldkampioen te worden, dat is belangrijker als alle reclames voor het merk Mercedes ter wereld, ze kunnen dadelijk zeggen, onze motor is acht keer wereldkampioen geworden echt daar kan geen reclame campagne tegenop Dus ,Max, helaas je wordt een goede tweede op een hele kleine achterstand, dat dan weer wel🏎
 • Wilhelmus Liebrand

  6 maanden geleden
  Een sport voor antieke trollen die menen dat wedstrijden die meestal beslist worden door ongelijke middelen en/of achter de groene tafel ,er iets toe doen. Het schijnt weer een oersaaie optocht geweest te zijn vandaag. Gelukkig hebben er nu 17 miljoen Nederlands Elftal trainers en ongeveer evenveel hobby virologen,nu ook opeens verstand van snelle auto's,die gelukkig over een paar jaar als requisiten in een opslag of in een museum staan.
 • E vd Broek

  6 maanden geleden
  Lewis is een huilebalk die, als hij echt onder druk wordt gezet, zijn foutjes maakt. Laat de beste maar wereldkampioen worden, als Toto maar geen constructie prijs krijgt.
 • Hans Kanon

  6 maanden geleden
  @J Diepeveen " Lewis is niet (gewoon) beter maar heeft een net wat betere auto dan Max en dat weiger jíj in te zien ! "
 • P Brand

  6 maanden geleden
  Pak die 25 punten van Silverstone van Hamilton af. Want dat was schandalig. Als hij dan alsnog kampioen wordt gun ik hem dat van harte. Nu niet.