Sergio Perez viert zijn derde plaats in Texas.
Volledig scherm
Sergio Perez viert zijn derde plaats in Texas. © REUTERS

Pérez zat hele race in Texas zonder drinken: ‘Ik voelde mijn krachten wegvloeien’

Sergio Pérez beleefde in Texas naar eigen zeggen zijn zwaarste race ooit in de Formule 1. De Mexicaanse teamgenoot van Max Verstappen kreeg in zijn Red Bull-bolide te maken met een defect drinksysteem. ,,Ik kon dus vanaf ronde 1 al niet drinken. Dit was de zwaarste en langste race uit mijn carrière”, aldus Pérez, die desondanks op het podium eindigde in de Grote Prijs van de Verenigde Staten.

 1. Lewis Hamilton zwaar gestraft, dijk van een kans voor beboete Max Verstappen in titelstrijd
  78

  Lewis Hamilton zwaar gestraft, dijk van een kans voor beboete Max Verstappen in titel­strijd

  Lewis Hamilton werd vlak voor de sprintrace zwaar gestraft voor zijn ‘illegale’ achtervleugel. Die stond vrijdag tijdens de DRS-momenten te ver open. Vanwege die overtreding moest hij de sprintrace zaterdagmiddag (lokale tijd) achteraan starten. Max Verstappen kwam ervan af met een boete. Verstappen liep vervolgens dankzij zijn tweede plek in de sprintrace twee punten uit in de strijd om de wereldtitel.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?