Podcast | 'Als Max in mei het idee heeft dat het niet lukt, dan is hij weg bij Red Bull’

jaaroverzichtHet einde van het jaar nadert en daarom is het tijd voor een jaaroverzicht van AD Sportwereld. In deel 3 staat Formule 1 centraal, met natuurlijk heel veel aandacht voor Max Verstappen. Voor Red Bull en het perspectief, voor Mercedes met Lewis Hamilton en Ferrari. Het gaat over de vriendschappen en de hobby’s van Max, over vader Jos en over Zandvoort.

Hidde van Warmerdam presenteert, Sjoerd Mossou, Thijs Zonneveld, Arjan Schouten en Pim Bijl blikken terug. Deel 1 is te vinden bij de AD Voetbal Podcast, bij In het Wiel kun je terecht voor deel 2 en deel 4 is vanaf 27 december te horen bij Hardlooppodcast de Pacer.

Luister en abonneer je op de AD Voetbalpodcast via:

• Spotify

• Apple podcasts

Volledig scherm
Max Verstappen en teambaas Christian Horner vieren feest na Max’ overwinning in Duitsland. © ANP
  1. Mercedes presenteert op Valentijnsdag nieuwe bolide

    Mercedes presen­teert op Valentijns­dag nieuwe bolide

    Mercedes onthult op Valentijnsdag de bolide waarmee Lewis Hamilton en Valtteri Bottas komend seizoen weer op jacht gaan naar de wereldtitel in de Formule 1. De Duitse renstal, die al jaren de koningsklasse van de autosport domineert, maakte bekend dat de presentatie op 14 februari wordt gehouden. "We zeggen niet dat je je plannen voor Valentijnsdag moet cancelen, maar je zou het waarschijnlijk wel moeten doen...", schrijft Mercedes in een bericht op Twitter.