Raad van State houdt na­tuur­ver­gun­ning cir­cuit Zand­voort in stand, weg vrij voor F1-race

met videoDe Raad van State, de hoogste bestuursrechter van ons land, houdt de natuurvergunning voor circuit Zandvoort in stand. Daarmee is een belangrijke hobbel voor de Dutch Grand Prix in het eerste weekend van september weggenomen. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Michael Schumacher gaat verhuizen naar villa op Mallorca ter waarde van 32 miljoen euro

  Michael Schumacher gaat verhuizen naar villa op Mallorca ter waarde van 32 miljoen euro

  ‘Corinna Schumacher: je nieuwe leven op Mallorca’, prijkt vandaag op de cover van het Duitse celebritymagazine Bunte. Rond de gezondheidstoestand van Michael Schumacher blijft het mysterieus stil, wel heeft het gezin een grote lap grond gekocht in de buurt van de villa op Mallorca waarvan ze in 2017 al eigenaar zijn geworden. Volgens het magazine maakt de familie zich op om naar het Spaanse eiland te verhuizen.