Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen. © AP

Red Bull hoopt na blunder op wonder voor Max Verstappen: ‘Blijven geloven dat alles nog om te draaien is’

Na de blamage met een te lege brandstoftank wacht Max Verstappen vandaag een bijzonder ingewikkelde opdracht. Met een start van P8 in Singapore lijkt hij nog zeker een week langer op zijn tweede wereldtitel te moeten wachten, maar hij heeft wel gekkere dingen laten zien de laatste maanden.

7 reacties

 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  Ferrari zei maanden geleden al dat er een onderzoek kwam naar verdenking van budgetoverschrijding door RedBull. Weet een van de vaste bezoekers ook nog wie dit was? Het is dan ook niet toevallig dat het Italiaanse blad "La Gazetta dello Sport" hiermee naar buiten kwam. Het is dat ⅓ van de coureurs uitviel of anderszins pech had in Singapore, anders zou men kunnen denken dat dit 'nieuws' de oorzaak was van de matige prestaties. Max heeft punten zat dus hij moet zich niet ongerust laten maken! 
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  Wat een sh.t weekend. Max Verstappen op 7, Lewis Hamilton op 9 en Manchester United (een van mijn favoriete clubs) geklopt met 6-3 door Manchester City. En wat een uitval in Singapore ☹️ . Volgende week wordt alles weer beter…☺️
 • Van Rossem

  2 maanden geleden
  Net zo,n wonder als vorig jaar zeker.
 • Hans de Bruin

  2 maanden geleden
  Verstappen heeft gewoon gelijk, in een professionele sport is zo'n fout belachelijk, net als de fouten die ferrari dit seizoen heeft laten zien met foute banden wissels etc...in Top sport moet dat niet mogelijk zijn! Niet genoeg brandstof in zijn bolide.....in Top sport kan (en ik zou bijna zeggen "moet") zo'n domme fout je het kampioenschap kosten.
 • van Ingen

  2 maanden geleden
  Wat een misplaatste reactie van prinsje Max !