Red Bull schakelt advocaat in om crash Verstappen op Silverstone te onderzoeken

VIDEORed Bull Racing heeft nog altijd geen vrede met de gang van zaken afgelopen zondag tijdens de Britse GP. Het Formule 1-team heeft een advocaat ingeschakeld om de crash van Max Verstappen grondig te bekijken.

94 reacties

 • G.V. Macbean

  2 maanden geleden
  Ik ben fan van zowel Max als Lewis. Eindelijk is er een beetje strijd, gaan ze zielig lopen doen over een race incident. Als Lewis meer naar rechts had gereden dan was het waarschijnlijk nooit tot een aanrijding gekomen. Echter als Max iets minder agressief had gereden en Lewis voor had laten gaan in die bocht was er ook niks gebeurd. Lewis zat vlak voor de bocht gewoon naast Max en een ervaren coureur als Max wist dat Lewis daar zat.
 • jacqueline Schijver

  2 maanden geleden
  Jankbaasje Hamilton is een hele slechte verliezer ! En Bottas een slappe zak ,hij weet dat hij er volgend jaar uit ligt bij Mercedes dus ik had mooi mijn radio uitgezet en was door blijven rijden ! En zo zijn er meerdere wedstrijden die meneer Hamilton gewonnen heeft omdat Bottas aan de kant moest !
 • Gerard Bouwmeester

  2 maanden geleden
  Misschien weten wij het wel beter dan de experts. Die zeggen dat hamilton een fout maakte. Dit is maandag nog eens uitgebreid uitgelegd door Jan Lammers. En dat Red Bull zich wil voor laten lichten door een advocaat is logisch. De volgende keer overleefd Max Verstappen het misschien niet, en dan? En dan kan je zeggen dat dat het risico van het racen is, de laatste jaren zijn er juist kwa veiligheid veel dingen verbeterd.
 • Conny Bartels

  2 maanden geleden
  Wat een gezeik van Red Bull en Verstappen. Zijn we allemaal het roekeloze gedrag van Verstappen vergeten? Ik meen mij te herinneren dat hij meerdere malen roekeloos anderen met zijn rijstijl in de problemen bracht. Dus kop houden Verstappen en gedraag je als een vent ipv een kleuter.
 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  @ChrisEskes Dank voor de toelichting. Velen vinden dat Hamilton niet zwaar genoeg is gestraft, waaronder ook de leiding van RedBull. Uit de opgelegde lichte straf zou afgeleid kunnen worden, dat er wel verwijt, maar geen grove schuld aan Hamilton is toegerekend. Misschien omdat men Max ook nog een beetje verweet. M.i. wordt er nu olie op het vuur gegooid, door naar een advocaat te stappen over de arbitrage. Liever sportiever en meer begrip voor elkaars belangen en veiligheid.