Hamilton rijdt Verstappen van de baan.
Volledig scherm
Hamilton rijdt Verstappen van de baan. © REUTERS

Red Bull vraagt FIA om herziening van straf ‘agressor’ Hamilton

Red Bull Racing heeft de internationale autosportfederatie FIA gevraagd om herziening van de straf die Lewis Hamilton (10 seconden) onlangs kreeg tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone. De Mercedes-coureur reed al snel na de start de bolide van zijn grote rivaal Max Verstappen aan. 

45 reacties

 • V Beckers

  2 maanden geleden
  Leonard George, helemaal met je eens, als Max dit geflikt had dan had iedereen mee zitten te juichen. Max heeft zijn visitekaartje met onsportief gedrag op de baan meerdere keren afgegeven, dus gelijke monniken, gelijke kappen.
 • Adrie Dijk

  2 maanden geleden
  Die engelsman moet gewoon strafpunten inleveren,dit slaat helemaal nergens op.
 • martin Martens

  2 maanden geleden
  Hans mooi samen gevat hellemaal met eens dit was geen straf voor hamilton meer een straf voor Max
 • Hans den Hertog

  2 maanden geleden
  Lewis Hamilton maakt dit jaar, nu hij niet meer standaard weet dat hij de winnaar wordt, regelmatig fouten. Met als laatste gevolg het uitvallen van Max Verstappen. Dit heeft Hamilton een oneerlijk aantal punten opgeleverd. Wat mij enorm ergert is het feest dat Hamilton na de overwinning vierde en de wijze waarop hij het incident wegpraatte.
 • Leonard George

  2 maanden geleden
  Wat een zure onsportieve chauvinistische opmerkingen. Als Max dit bij Lewis had geflikt dan zouden jullie anders reageren. Dat zou hij geweldig aanvallend hebben getracht in te halen en het is hem gelukt. Lewis moet niet huilen dat hij heeft verloren. Red Bull team zijn echte slechte verliezers. Net kleine kinderen waarvan het laatste snoepje is afgepakt. Ik hoop dat ze niet gelijk krijgen.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.