Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © ANP

‘Red Bull wil contract Verstappen snel verlengen: Max is de snelste coureur die wij ooit hebben gehad’

Red Bull zou deze winter het contract met wereldkampioen Formule 1 Max Verstappen al willen verlengen. Topman Helmut Marko van de Oostenrijkse renstal heeft op de Duitse vakwebsite Formel1.de gezegd dat contractonderhandelingen op de agenda staan als Verstappen en zijn zaakwaarnemer binnenkort het hoofdkwartier van Red Bull in Salzburg bezoeken. 

21 reacties

 • Meijer

  5 maanden geleden
  Het enige team buiten RedBull waar Max voor zal willen rijden is Ferrari. Het is de natte jongensdroom van iedere coureur om ooit voor het steigerende paard te racen.
 • Paul Slinger

  5 maanden geleden
  beste niels mensen hoeven het drankje niet te kopen, heb je het ook over biermerken ? nee dus
 • N. Warmerdam

  5 maanden geleden
  Het team van Red Bull Honda, wordt mede mogelijk gemaakt door schoolgaande tieners met overgewicht en een suikerverslaving voor de deur van uw locale supermarkt. Het is natuurlijk een super knappe prestatie van het team en van Max. Maar we moeten niet vergeten dat het drankje meer schade aanricht dan het goed doet.
 • Middendorp

  5 maanden geleden
  @xiao sponsor. Na de race moet die ook direct om voordat de interviews beginnen.
 • tineke vd Kamp

  5 maanden geleden
  Toch wel grappig; de "paarden" zijn in die sport nog steeds een referentiepunt. Hamilton wordt ridder en Max staat in de stal. Ik zou gewoon hebben gesteld dat we blij zijn met Max in het team.