Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © Getty Images

Stoïcijnse Verstappen maakt indruk op buitenlandse media: ‘Je moet voor deze show opstaan en applaudisseren’

Van Spanje tot Italië en ook in Groot-Brittannië: buitenlandse media hebben volop genoten van de titanenstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton bij de GP van de Verenigde Staten.

16 reacties

 • Johan van Rijn

  1 jaar geleden
  Wat mij wel verbaasde was dat Bottas twee races terug nog een andere motor kreeg en nu dus in de VS, na zijn overwinning in Turkije, wéér? ??
 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  Max en Lewis staan beiden op eenzame hoogte, wie van beiden kampioen gaat worden is nog lang niet beslist, een uitvalbeurt van één van beiden kan de hele boel weer overhoop gooien. Vooralsnog lijkt Max de beste kaarten te hebben maar het blijft een mechanische sport, ben reuze benieuwd naar het verdere verloop van het gevecht van deze titanen.
 • Jan Kromwijk

  1 jaar geleden
  Gelukkig gaat Bottas naar een ander team. Die zal zich niet inlaten met vieze spelletjes en zich tot het eind goed gedragen.
 • Joop Waasdorp

  1 jaar geleden
  Waar was van Gameren gisteren bij de nabeschouwing? Normaal gespoken komt hij nog met wat items van Twitter enzo nav de race. Maar gisteren was zn stoel leeg
 • Johann Dewitt

  1 jaar geleden
  @Theo van Antwerpen: U werkt zeker op de marketingafdeling van Mercedes? En in de andere landen waar Max won moest het volk zeker ook nog voor de F1 gewonnen worden? En wat betreft de opvolger van Honda, dat is Red Bull zelf. Ja die moeten echt nog perspectief krijgen!