REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

‘Toekomst Mercedes in F1 zeer onzeker: binnenkort valt de beslissing’

Het bestuur van Daimler, het moederbedrijf van Mercedes, zou op 12 februari beslissen over de toekomst van het Formule 1-team. Het huidige contract van Mercedes met de Formule 1 loopt aan het einde van dit seizoen af en het is de vraag of de wereldkampioen van de afgelopen zes jaar nog wel doorgaat. Dat melden het doorgaans betrouwbare Racefans en Autocar.

 1. Max Verstappen vond alleen start tricky bij GP van Spanje: ‘Maar ik geef natuurlijk niet op’
  Met video

  Max Verstappen vond alleen start tricky bij GP van Spanje: ‘Maar ik geef natuurlijk niet op’

  Max Verstappen liet in de Grand Prix van Spanje opnieuw zien momenteel met kop en schouders boven de rest uit te steken. Na zaterdag al de kwalificatie naar zijn hand gezet te hebben, reed de leider in de WK-stand in de race van start tot finish vooraan. ,,Het was weer een sterk weekend en het is enorm genieten in deze auto”, zo luidde zijn eerste reactie na de veertigste zege in zijn carrière.
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  4

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.