Toto Wolff.
Volledig scherm
PREMIUM
Toto Wolff. © AFP

Uitspraken Toto Wolff roepen vraagtekens op over Lewis Hamilton: ‘Ik hoop dat hij doorgaat met racen’

Na veel wikken en wegen besloot Mercedes af te zien een beroepszaak, maar ongelukkig is Toto Wolff nog steeds over de afloop van het door Max Verstappen gewonnen WK. ,,Er zit een verschil in gelijk hebben en gerechtigheid krijgen.” Ook hoopt de teambaas van de Duitse renstal dat Lewis Hamilton, die een doorlopend contract heeft, wel doorgaat met racen. 

58 reacties

 • Grol

  5 maanden geleden
  Max is gewoonweg technisch een betere rijder. En als je goed kijkt bij de laatste bocht zou je kunnen denken aan match ficksing. Hij laat n.l met opzet veel ruimte over zodat max voorbij kan. Hier speelt heel wat anders. Desondanks is Max Verstappen een betere rijder. Ik zou zeggen kijk maar eens goed.
 • Astrid Alkema-Jonker

  5 maanden geleden
  Uiteindelijk is het zo dat als Mercedes Hamilton binnen gehaald had onder de safety car, de laatste raceronde ècht racen was geweest. Dat Max wel nieuwe banden had, was natuurlijk in zijn voordeel. Dit soort onhandige beslissingen hebben we al vaker gezien bij Mercedes, dit jaar. Daar kun je de FIA de schuld niet van geven. Maar zelfkennis is overduidelijk niet de beste eigenschap. Niet van Toto èn niet van Lewis.
 • Ronald Kalkman

  5 maanden geleden
  Wat een dramaqueen die TUTU Wolff!!!
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  Als je een grote mond hebt over een rechtszaak Toto, dan moet je dat ook waarmaken. En had dan het hele seizoen even meegenomen. Aan de andere kant is het veel gezelliger geworden door de afwezigheid van Toto en Sir Lewis tijdens het gala als zij daar de hele avond hadden zitten huilen. Frank Badings
 • Wil Nicolaas

  5 maanden geleden
  Max is zo vaak bestraft terwijl hij geen straf verdiende MERCEDES HEBBEN HEM TWEEKEER 1X HAMELTON EN 1X VALTERRI BOTTAS OPZETTELIJK ERAF GEKNALT DUS TERECHT WERELD KAMPIOEN👍👍👍🥂gr.wil Nicolaas