Verstappen blijft ondanks klapband leider in WK-stand door kapitale fout Hamilton, winst voor Pérez

PodcastEen droom van een Grand Prix, transformeerde voor Max Verstappen én Lewis Hamilton in een nachtmerrie. Al bijna zeker van de zege ruïneerde een klapband alles voor de Nederlander, maar de schade bleef beperkt omdat zijn titelconcurrent zich vergaloppeerde bij de herstart. Winnaar na de bizarre ontknoping? Sergio Pérez, die zijn hoofd bijzonder koel hield in Bakoe. 

11 reacties

 • Dolly J. de Groot

  2 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Tot nu toe is en blijft het spannend genieten. Dit jaar toont RB met Verstappen én Perez de best teams te zijn vergeleken met M met Hamilton en Bottas. Dat Hamilton dit jaar net als M meerdere fouten maakt, terwijl RB met Honda telkens sterker voor de dag komt. En zoals ze allemaal zeggen, degene met de meeste punten na de laatste race mag zich de kampioen van 2021 noemen. Veel liefs Dolly
 • Bert van Dijk

  2 jaar geleden
  Jammer maar that's all in the game. Lewis maakt de laatste races met regelmaat flinke fouten. De druk die Max en RB hem oplegt? Zekers te weten, hij weet dat het moeilijk word dit jaar. Tis een klasbak maar zijn opvolger is net zo goed als hij, en dat weet hij heel goed!
 • Jan visser

  2 jaar geleden
  Een klapband kan gebeuren, maar wel erg raar dat er van tevoren niets te merken was. Normaal voel je toch vibraties en zie je het in de data als een band bijna op is. Dan had Red Bull Max niet zo hard laten pushen voor die snelste raceronde. Bijzonder Jan Visser
 • Kevin Van Wanrooij

  2 jaar geleden
  Ene dag een kapotte band andere keer een lange pitstop(bottas) dat maakt het leuk
 • Meijer

  2 jaar geleden
  Ronde 45: Max rijdt z'n snelste ronde, ronde 46: klapband. Louis Dekker (Langs de Lijn) zei nog, dat Max net als papa Jos het uiterste uit z'n bolide perst, maar dat dat niet altijd de beste optie is. Louis had een vooruitziende blik, jammer dat Horner die niet had.