EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Verstappen de snelste op Mercedes-baan: ‘Mooie boost voor het team’

SamenvattingHij werd min of meer verwacht op de stratencircuits in Monaco of Bakoe. Daar lukte het door omstandigheden niet. Maar de pole position van Max Verstappen in Frankrijk is eigenlijk veel meer waard.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Buitenland­se media over bizarre race: ‘Verstappen sleepte kapotte auto meer dan goed over het circuit’
  48

  Buitenland­se media over bizarre race: ‘Verstappen sleepte kapotte auto meer dan goed over het circuit’

  De Formule 1 wordt soms een ‘optocht’ of saai en voorspelbaar genoemd, maar zondag was daar totaal geen sprake van. In de eerste ronde veroorzaakte Valtteri Bottas een flinke crash met onder anderen Max Verstappen als slachtoffer, vervolgens won Esteban Ocon tegen alle verwachtingen in zijn eerste Grand Prix en werd er zelfs uren na de race nog gesleuteld aan de einduitslag. ,,Er gebeurde veel, héél veel.”