Verstappen en Ricciardo besturen tram in Graz

Max Verstappen en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo zijn in de aanloop naar een Grand Prix meestal wel in voor een geintje in het gastland. 

Zo ook woensdag in Graz. Het Formule 1-duo van Red Bull ging op bezoek in de Oostenrijkse stad waar vele fans het opgewekte tweetal stonden op te wachten. Uiteraard volgden er de nodige plichtplegingen, werden er enkele toespraken gehouden en moesten de twee coureurs legio handtekeningen uitdelen.

Het 'hoogtepunt' voor de twee snelheidsduivels moest toen echter nog komen. Beide heren mochten in de historische binnenstad een tram besturen. Dat ging onderling natuurlijk met veel gelach gepaard. Met hun bolides zal het de komende dagen op de Red Bull Ring heel wat harder gaan. Zondag is de Grote Prijs van Oostenrijk, met vele duizenden Nederlandse fans op de tribunes.

Volledig scherm
© Getty Images
  1. Mercedes presenteert op Valentijnsdag nieuwe bolide

    Mercedes presen­teert op Valentijns­dag nieuwe bolide

    Mercedes onthult op Valentijnsdag de bolide waarmee Lewis Hamilton en Valtteri Bottas komend seizoen weer op jacht gaan naar de wereldtitel in de Formule 1. De Duitse renstal, die al jaren de koningsklasse van de autosport domineert, maakte bekend dat de presentatie op 14 februari wordt gehouden. "We zeggen niet dat je je plannen voor Valentijnsdag moet cancelen, maar je zou het waarschijnlijk wel moeten doen...", schrijft Mercedes in een bericht op Twitter.