Verstappen geeft Bottas de schuld: ‘Ik word er wéér af gekegeld door Mercedes’

VideoMax Verstappen wees na afloop van de Grand Prix van Hongarije met de beschuldigende vinger naar Valtteri Bottas, voor de manier waarop hij bij de start voor chaos zorgde. Dat zei hij kort na de race bij Ziggo Sport. ,,Indirect? Nee, het was gewoon zijn schuld.”

 1. Verstappen kan leven met derde startplek: ‘Bij hen klopt het gewoon en bij ons niet’
  Video's

  Verstappen kan leven met derde startplek: ‘Bij hen klopt het gewoon en bij ons niet’

  Max Verstappen eindigde in een bij vlagen chaotische kwalificatie voor de sprintrace vanavond als derde en daar was hij na afloop nog niet eens zo ontevreden over. ,,Voor de kwalificatie zei ik al dat ik hoopte op de tweede startrij te kunnen staan", aldus de Limburger die dus ook serieus achterom keek. Dat is gelukt, al blijft Mercedes voorlopig een klasse apart op de ‘Temple of Speed’.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.