Verstappen haalt opnieuw uit naar Mercedes en Hamilton: ‘Het laat hun ware aard zien’

VIDEOMax Verstappen heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de elfde grand prix van dit Formule 1-seizoen keihard uitgehaald naar Lewis Hamilton en Mercedes. De Nederlander noemde de manier waarop zijn rivalen omgingen met hun zege op Silverstone opnieuw ‘respectloos’.

27 reacties

 • Hans Janssen

  1 jaar geleden
  Mede naar aanleiding van zijn reacties op Silverstone is Hamilton de titel 'Sir' onwaardig.
 • Johann Dewitt

  1 jaar geleden
  Dit is was LH in 2018 tijdens de persconferentie na de GP van Frankrijk zei, nadat Vettel Bottas van de baan had getikt: "Als iemand je race verknalt door een fout te maken, er dan een minimale straf voor krijgt en je bent in staat om terug te komen tot een plek voor de ander, dat staat niet helemaal in verhouding. Je zou niet in staat moeten zijn om voor de ander te eindigen als je hem zelf hebt uitgeschakeld." Na de GP van Silverstone 2021 weten we precies wat deze woorden waard waren: 0,0.
 • Peter Stokman

  1 jaar geleden
  @PiebePietersen Deels eens maar zijn lijnhouden is precies wat MAX deed blijkbaar ken jij die bocht niet en Hamil wist dat hij met zijn lijn en met deze snelheid .never nooit kon insturen daarvoor had hij minstens moeten afremmen tot ca 75km per uur , had de radius never nooit gehaald was gewoon rechtdoor gegaan op snelheid en dan had hijzelf in de kreukels gelegen , gewoon.bewust gedaan Ham had gehoopt op angst bij Max.
 • gerard Koestering

  1 jaar geleden
  Hamilton had gediskwalificeerd moeten worden nadat hij in de ideale lijn van Verstappen was gaan rijden……
 • Erwin Jonkman

  1 jaar geleden
  HAM is gigantisch van zijn voetstuk gevallen. Meervoudig wereldkampioen, maar geen groot kampioen. Jaren achtereen kunnen winnen omdat er geen directe concurrentie was. En nu er eindelijk serieuze concurrentie is, komt zijn ware aard boven drijven.