Verstappen hoorde bij de dokter van fout Hamilton: ‘Opeens begon telefoon te trillen’

PodcastNog balend van zijn eigen crash, miste Max Verstappen in Bakoe aanvankelijk dat Lewis Hamilton na de herstart rechtdoor was gegaan. ,,Ik zat in het medical centre, begon opeens mijn telefoon te vibreren.”

7 reacties

 • Max retel

  1 jaar geleden
  het was echt balen dat dat gebeurde . lag op kop en boem weg was die . volgens mij deed Hamelton het expres dat fout van hem , wilde niet winnen op deze manier ,heb nooit gezien dat hij zulke fout maakt . maar eerlijk is eerlijk , was een top race van Max , helaas mag het niet zo zijn . volgende week dan maar , en chappo voor Perez eindelijk 1 keer winnen . nu vasthouden en hup naar de volgende race
 • Steven Guerain

  1 jaar geleden
  @Rob Hoek Je weet dat de teams ook sensoren op de wielen hebben zitten die druk en tempratuur meten en dat er dus helemaal NIETS aan die band te zien was voor hij klapte? en nee, er lag daar ook gewoon NIETS op het circuit, of denk je echt dat we daar geen herhalingen van hadden gezien als dat het geval zou zijn?
 • Rob Hoek

  1 jaar geleden
  Je kunt de banden wel de schuld geven maar als iets van hard plastic op de grond ligt dan ben je de lul. Ieren loop te piepen over het merk bandenmaat ga vanuit dat er dingen op straat lagen en dat kon je ook zien.
 • Eric Olivier

  1 jaar geleden
  Max doet het top, een klapband is domme pech waar je niks tegen doet. Behalve alle volgende races winnen ;-)
 • Ramon Schulten

  1 jaar geleden
  Het is toch van de zotte,, dat een bandenleverancier medebepaald wie er wereldkampioen wordt. Daarbij heeft Pirelli mazzel dat beide klapbanden relatief goed afliepen, dit had veel erger kunnen aflopen. Gelukkig was onze Hamilton zo lief om een foutje te maken. Iets wat ie het komende jaar vaker gaat doen, omdat ie onder grote druk staat van Max. Van "this dude" naar "where is Max" naar "he 's so fast". Laten we hopen dat dit wk wordt uitgevochten door de coureurs. En niet door leveranciers!.