REUTERS/Hamad I Mohammed/Pool
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS/Hamad I Mohammed/Pool

Verstappen ‘maximaliseert’ potentiële bananenschil: ‘Het verhaal is heel simpel nu’

Acht punten voorsprong op Lewis Hamilton hield Max Verstappen over na een bewogen weekend ‘maximaliseren’ in Qatar. Nog steeds is de Nederlander de trotse WK-leider, maar zijn titelkansen zijn niet gestegen nu de strijd richting kookpunt gaat. ,,De leeuw in Lewis is ontwaakt.”

7 reacties

 • Marius

  1 jaar geleden
  Op één of andere manier bekruipt mij de laatste tijd steeds vaker het Lance Armstrong gevoel bij Mercedes. Ik hoop uiteraard niet dat het zo is en dat de aanstaande wereldkampioen volgens de regels heeft gespeeld. En niet dat we in 2030 moeten horen dat Max toch wereldkampioen 2021 is geworden!
 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  Lewis in topvorm? Het is alsof hij als enige in een Porsche rijd in een veld met VW Kevers, wat een kunst ! Tel daarbij het onnavolgbare "beleid" van de FIA en de stewards en je weet; Max mag geen kampioen worden.
 • Henk Schrama

  1 jaar geleden
  In de auto van Lewis kan zelfs Mazapin de race winnen met twee vingers in de neus.
 • G. Ruler

  1 jaar geleden
  Ik geloof nooit dat LH zijn manier van rijden zo heeft aangepast dat hij nu 'ineens' een halve seconde sneller is. De strijd wordt beslecht door een opvallend snelle motor van Mercedes helaas niet door de kwaliteiten van de coureurs
 • Abou Bakr Belhaj

  1 jaar geleden
  Al ben je geen race fanaat, dit is gewoon kicken. Van die dingen die je af en toe mag meemaken. Ik ben benieuwd en ik hoop echt voor Max dat hij Lewis weet voor te blijven.
 1. Oppermachtige Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titelstrijd naar kookpunt
  Poll

  Oppermach­ti­ge Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titel­strijd naar kookpunt

  Schade beperkt na een gridstraf, met de tweede plaats én een bonuspuntje (snelste ronde) achter de veel te rappe Lewis Hamilton. Ook na Qatar leidt Max Verstappen nog het WK en in Saoedi-Arabië wacht zelfs een eerste (flinterdunne) titelkans. Maar zijn titeluitzicht werd er niet beter op in Qatar, waar Hamilton weer domineerde en Fernando Alonso (40) verrassend mee op het podium mocht.