EPA
Volledig scherm
© EPA

Verstappen moet Hamilton nipt voor laten gaan in slottraining

Vrije training 3De strijd om pole position in Hongarije belooft vanmiddag (15.00 uur) een spannende te worden. In de derde en laatste vrije training waren de verschillen namelijk erg klein. Max Verstappen gaf uiteindelijk 88 duizendsten toe op Lewis Hamilton, die in 1.16,826 de snelste was.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Directeur Zandvoort: ‘Max legt eerst de koning uit hoe de auto werkt en meteen daarna kan hij presteren’

  Directeur Zandvoort: ‘Max legt eerst de koning uit hoe de auto werkt en meteen daarna kan hij presteren’

  Voor de organisatie van de Grote Prijs van Nederland kwam vandaag het ‘droomscenario’ uit. Met bijna 70.000 raceliefhebbers op de tribunes won Max Verstappen de eerste Formule 1-race op Zandvoort sinds 1985. ,,Ik probeer me voor te stellen waar ik nog meer van had kunnen dromen, maar ik kan het niet bedenken”, zei circuitdirecteur Robert van Overdijk. ,,Dit was het gedroomde scenario.”