Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP

Verstappen over ‘oorlog’ met Mercedes: ‘Laten we dat woord niet gebruiken’

Max Verstappen rijdt dit weekeinde zijn honderdste Grand Prix voor het team van Red Bull Racing. Uitgerekend op de plek waar hij voor het eerst in die auto stapte, en meteen glansrijk won. ,,Ik heb gelukkig veel meer goede dan slechte herinneringen.”

10 reacties

 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Het is te hopen dat Red Bull de belofte in kan lossen; al jaar of drie hetzelfde liedje dat misschien dit jaar Max de titel pakken kan. Het is wel een fenomeen die Max, calm, cool & collected, iets wat pa pijnlijk tekort kwam. Wat Mercedes doet met Bottas, ach, lekker belangrijk, zoeken ze maar uit toch?
 • Hans Hiemstra

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat Mercedes afscheid neemt van haar B-coureur. Heidfeld zou het beter doen.
 • Marcel Breukink

  2 jaar geleden
  Ik hoop op een mooie race met mooie inhaalacties. Ik heb ook op Netflix de serie formula1 gebingewachted. Kikke serie met mooi inkijkjes. Aanrader. 2x RB vooraan zou te gek zijn want die kunnen het Hamilton moeilijk maken. Botas is niet zo goed in verdedigen. Spannend. En Perez is echt geen pannenkoek. Heb kaart voor Zandvoort. Hoop zou dat we daar naar toe kunnen. Fijne wedstrijd allen. Max succes!
 • Dolly J. de Groot

  2 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Dat Red Bull dit jaar voor het eerst zo'n beetje gelijkwaardig is met Mercedes is natuurlijk super en maakt het spannend. Dat Hamilton gewoon een heel goede coureur is heeft hij al heel vaak laten zien, dat Verstappen ook een heel goede coureur is heeft hij ook al heel vaak laten zien. Van oorlog tussen hun twee is dacht het nog nooit sprake van geweest, beide zo hard en zo snel mogelijk om te winnen. Het beloofd een heel spannend jaar te worden voor Verstappen en Red Bull.
 • Marcel Segers

  2 jaar geleden
  @Dick als je niks constructiefs kan bijdragen, reageer dan niet.