Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP

Verstappen over tragere Ferrari's: ‘Dat krijg je als je stopt met valsspelen’

De afgelopen races was Ferrari keer op keer het te kloppen team. De Scuderia had veruit de hoogste snelheid, maar dat was dit weekeinde in de Verenigde Staten plots verdwenen. Toevallig nadat Red Bull de FIA had gevraagd om opheldering te geven over technische regels omtrent de brandstoftoevoer.

 1. ‘GP's in Italië zorgen voor depressie bij Red Bull’
  Podcast

  ‘GP's in Italië zorgen voor depressie bij Red Bull’

  Na negen races in het Formule 1-seizoen is een hoop duidelijk geworden. Lewis Hamilton is op weg naar een nieuwe wereldtitel en de Red Bull van Max Verstappen is niet zo betrouwbaar als hij leek. De races in Italië hebben dat wel duidelijk gemaakt. En dat zorgt weer voor spanningen. Honda is bezig met de motor, Max is teleurgesteld. In de 24ste aflevering van Pitstop dit seizoen bespreken de AD-verslaggever Rik Spekenbrink en Arjan Schouten de stand van zaken in de Formule 1 met Etienne Verhoeff en kijken ze vooruit naar de Grand Prix van Rusland.
 2. Formule 1-baas start nieuwe discussie over ‘reverse-grid’ om races spannender te maken

  Formule 1-baas start nieuwe discussie over ‘reverse-grid’ om races spannender te maken

  Dat het spektakelstuk op Monza van een dag eerder naar meer smaakte, daar zal iedereen het over eens zijn. Ook Ross Brawn vond het mooi om te zien hoe de traditionele top-3 eens niet om de winst streed. De sportief directeur van de Formule 1 maakt van de gelegenheid gebruik om het idee van een reverse-grid nog eens ter sprake te brengen en veranderingen in de reglementen konden dit weleens een stuk bereikbaarder maken.