Max Verstappen tijdens de persconferentie richting een nieuwe raceweekend in Rusland.
Volledig scherm
Max Verstappen tijdens de persconferentie richting een nieuwe raceweekend in Rusland. © REUTERS

Verstappen reageert op insinuaties Hamilton: ‘Zijn uitspraken laten wel zien dat hij me écht niet kent’

Anderhalve week na hun crash in Monza insinueerde Lewis Hamilton in Rusland dat de druk van het titelgevecht een rol begint te spelen in het presteren van Max Verstappen. ,,Ik voel me prima”, counterde de Limburger. ,,Vechten om zeges met een sterke auto, dat is het best denkbare gevoel.”

15 reacties

 • Thomas de Roos

  1 jaar geleden
  @Ethan en @Peter de Jong, hoe hij er is gekomen, dat is zeker knap zonder veel centjes. Maar voor Mercedes rijden en wereldkampioen worden is bijna een formaliteit. Dus Max is zeker weten de betere coureur en dat al op deze leeftijd. Het zit goed in zijn kop en Hamilton merkt dat hij niet meer alleenheerser is. Dit jaar wordt ie misschien nog wereldkampioen en daarna 14 jaar a hier elkaar Max Verstappen
 • Ethan Marchel Zwarts Pirich

  1 jaar geleden
  Max moet het allemaal nog maar eens bewijzen .. Laat hij eerst maar eens in de buurt komen van het lijstje van Hamilton. Hamilton heeft het helemaal alleen moeten doen zonder hulp van een vermogende pa met alle http://connecties.De algehele adoratie voor Verstappen begrijp ik niet. Met een gouden lepel opgegroeid. Talent ? Zeker hoor heel veel zelfs, maar als mens heb ik Hamilton veel hoger zitten.
 • Peter de Jong

  1 jaar geleden
  Als je 175 podiumplaatsen, waarvan 99 overwinningen en 7 wereldkampioenschappen kan behalen, terwijl je zelf niet professioneel zou zijn en de druk van nieuwkomers niet zou aankunnen, wat is F1 racing dan voor onbenullige sport? Is het niet eerder zo, dat Lewis weet waar hij over praat en Max zich ernstig vergist?
 • jeroen Evers

  1 jaar geleden
  Hoop dat er een sportieve strijd zal zijn tussen Hamilton en Verstappen. Om de beurt op de eerste plek staan. In de laatste race pakt Max gewoon het kampioenschap met enkele punten verschil. Dit is een mooie gedachte. Hoe het afloopt zullen we zien. Als de beide heren het maar sportief houden, dan is de uitslag een bijzaak. Maar heb wel een voorkeur voor.....
 • Astrid Beek

  1 jaar geleden
  Ik vind die Hamilton een vervelend ventje, niet alleen nu maar altijd al. Een ander onderuit halen met dit soort uitspraken en dwingen te reageren. En vooral niet vergeten te zeggen dat hij vroeger ook nerveus was om de kritiek voor te zijn, zo achterbaks. Rosberg heeft lang z'n schouders op kunnen halen, maar uiteindelijk is het Hamilton toch gelukt om 'm weg te pesten. En nu gaat Bottas ook, terwijl dat altijd een prima slaafje geweest is maar ja, een Brit is altijd beter. Bah!