Verstappen rijdt achter winnaar Bottas naar leiding in WK, frustraties bij Hamilton

SamenvattingMax Verstappen voert na zestien races het wereldkampioenschap Formule 1 andermaal aan. Hij werd tweede in de Grand Prix van Turkije, achter Valtteri Bottas, maar ruim voor Lewis Hamilton, die vijfde werd. Van twee punten achterstand, heeft hij er met nog zes races te gaan nu zes meer.

23 reacties

 • Roy Alphenaar

  2 weken geleden
  @Norbert.Ik dacht altijd dat je een snelle auto moest hebben om te winnen.Dus met het maakt niet uit als je maar een echte kampioen bent.Moet je wel eerst eens kampioen worden en dat wordt je niet met een Gp tje af en toe.Zeg nou zelf 7 keer wereld Kampioen dan ben je een echte kampioen.
 • Maria Yvonne Franssen

  2 weken geleden
  @DeVries Hamilton uit zich anders dan Max maar daarom is hij nog geen drama queen. Het is ook goed dat H niet de keus had om 'buiten te blijven' en dat Pirelli dit besliste: 'het was de keus tussen niet binnenkomen of 4 plaatsen zakken'. Dit bewijst weer dat de coureurs niet alleen beslissingen moeten nemen. H is 7-voudig kampioen en de 8ste is hem gegund. Maar jong talent als Max gaat hem een keer onttronen, daar zal H aan moeten wennen. Max was weer beter vanaf positie 10+11. Wordt vervolgd.
 • Norbert Schooten

  2 weken geleden
  Roy Alphenaar, maar als Max kampioen wordt dan is hij ook een echte kampioen , dat kun je van Hamilton niet zeggen, hij kon alleen winnen omdat hij de snelste auto had.
 • Don Frenser

  2 weken geleden
  Die engineer is wel heel veel fouten aan het maken de laatste races. Zou dit 1 van de mensen zijn die volgend seizoen een andere werkgever heeft?
 • Marco S. Zelf

  2 weken geleden
  Zoals de Fransen altijd zeggen: "It ain't over 'till it's over'. Leuk voor Max én voor de fans! (mij boeit F1 totaal niet)