Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © ANP, Getty, AFP, EPA

Verstappen versus Hamilton: op de baan zijn de verschillen miniem, erbuiten des te groter

DUBBELPORTRETHet duel om de wereldtitel in de Formule 1, dat dit weekeinde een nieuw kookpunt bereikt, is óók fascinerend omdat er onder de helmen van de twee kanshebbers totaal andere karakters schuilgaan. Lewis Hamilton en Max Verstappen zouden in Monaco zo bij elkaar op de koffie kunnen, maar ze doen het nooit. Een klein dubbelportret.

4 reacties

 • Adriaans

  1 maand geleden
  Ja hallo. Het grote verschil is de leeftijd. Je kan een 24 jarige niet vergelijken met een 36 jarige. De ene zit in het begin, de andere op zijn einde van het race carrière.
 • Franklin Joosten

  1 maand geleden
  Allebij enorm talentvolle mannen die hebben moeten leren omgaan met alle facetten van het beroemd zijn, maakt niet uit hoe, maar ze doen het erg goed.
 • James Hooft

  1 maand geleden
  Laten we het simpel houden mensen. Lewis is bezig met het merk Lewis Hamilton en alles wat hij naar buiten toe zegt en doet is marketing om meer endorsement deals te pakken en zo ook na zijn carriere te cashen. Mooi voorbeeld is Jordan die miljardair is geworden met zijn naam en een NBA team heeft. Max is enkel bezig met de sport op het moment.
 • M.J. De Vries

  1 maand geleden
  wat de uitkomst ook wordt, een seizoen en strijd om van te smullen. Leuke analyse, zonder (al te) oranje bril. May the best man win!