Sebastian Vettel
Volledig scherm
Sebastian Vettel © AP

Vettel ontevreden: Auto voelt nog niet goed

Sebastian Vettel stond tijdens de testdagen in Barcelona geregeld bovenaan, maar in Melbourne wil het nog niet zo vlotten met de Duitse kopman van Ferrari. De viervoudig wereldkampioen heeft naar eigen zeggen het goede gevoel nog niet te pakken.

 1. Eindstand in WK Formule 1 2022 | Max Verstappen op eenzame hoogte, geen een-twee voor Red Bull

  Eindstand in WK Formule 1 2022 | Max Verstappen op eenzame hoogte, geen een-twee voor Red Bull

  Max Verstappen heeft het Formule 1-seizoen in stijl afgesloten. De Nederlander schreef ook de Grote Prijs van Abu Dhabi op zijn naam en eindigt het jaar zo met vijftien overwinningen. Verstappen verzekerde zich begin vorige maand in Japan al van titelprolongatie. Hij reed dit seizoen ook een recordaantal punten bij elkaar. In 22 grands prix kwam de 25-jarige Nederlander tot 454 punten. Dat zijn er 41 meer dan Lewis Hamilton in 2019 bij elkaar reed. Het seizoen telde toen 21 races.
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?