Weergaloze Verstappen klopt Hamilton na late inhaalactie in bloedstollende Franse GP

Zelfs een fout bij de start kon Max Verstappen niet van de winst afhouden in de Grand Prix van Frankrijk. Met een uitgekiende tactiek van het team, en zelf anderhalf uur lang vol gas geven, wist hij de slopende race alsnog te winnen. De winnende inhaalmanoeuvre op Lewis Hamilton: anderhalve ronde voor het eind.

11 reacties

 • Serge Roest

  1 maand geleden
  Wat is het toch een genot om naar Max te kijken.
 • rob os

  1 maand geleden
  @ria. Je echt een geweldige race en ja dan zal ik me ook druk gaan maken over de jumbo en zijn reclames. Dat is ook het eerste waar ik aan denk naar zo'n geweldige tactische en strategieënse race. Hup jumbo ¿¡
 • peter stevens

  1 maand geleden
  In Oostenrijk is Max altijd sterk maar deze mag er zeker zijn, word gewoon zijn jaar
 • Ria Fokkema

  1 maand geleden
  Helemaal toppie Max!! Goed gedaan! Maar erger me wel ontzettend aan 1 ding... Waar is sponsor Jumbo ....??? Ik kots ondertussen van al die voetbalreclames en ik had toch minstens van Jumbo verwacht dat ze ook Max zouden meenemen in reclame... Als sponsor.... Niet dus... Zo fout geschoten van Jumbo... Nederlandse elftal word heus geen wereldkampioen..., Maar Max wel!
 • Bas Hoonhorst

  1 maand geleden
  Wat een topper is die Verstappen toch ! Echt genieten van deze op en top racer
 1. Hamilton publiceert rapport met aanbevelingen om autosport diverser te maken
  Commissie van wereldkampioen

  Hamilton publiceert rapport met aanbevelin­gen om autosport diverser te maken

  Lewis Hamilton hoopt dat de publicatie van een rapport over diversiteit in de autosport een signaal afgeeft. Dat zei de regerend wereldkampioen in de Formule 1 vandaag op de BBC. Hij heeft het initiatief tot het onderzoek genomen om de toegang tot de Britse autosport te verbeteren, vooral voor zwarte mensen. Als de autosport diverser zou worden, zou dat voor hem het “meest waardevolle ding” zijn, aldus de Engelsman.