Lewis Hamilton moest zijn auto weer achter die van Max Verstappen zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton moest zijn auto weer achter die van Max Verstappen zetten. © EPA

Woorden Mercedes zorgen voor verbazing: ‘Zo pakt Red Bull op de sloffen die titel’

Vier races op rij zonder zege, recordkampioen Mercedes is bezig aan een historisch ‘negatieve’ serie. En beter wordt het ook niet, stelt de teamleiding, al geloven ze daar bij Red Bull natuurlijk niks van.

10 reacties

 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Schandalig van Hamilton.. Dit is iemand eraf knallen.. je bent niet eerste jaar rijder en weet 10000000% wat er ging gebeuren.. En dan feestvieren alsof hij heeft gewonnen.. Max, pak hem zelfde manier terug svp.. fiaa deelt geen straf hoger dan 10 sec uit.
 • Patric Terlouw

  1 jaar geleden
  En weer een mentaal trucje van Mercedes. Als ze verliezen zeggen ze gewoon dat ze zich al aan het voorbereiden waren op het nieuwe seizoen.
 • Jeroen Mioch

  1 jaar geleden
  Natuurlijk moeten ze voor de WK winst gaan, al betekent dit dat Mercedes volgend jaar goed begint. Red Bull en Max snakken naar de wereldtitel
 • Van Rossem

  1 jaar geleden
  @Johnny.7 Keer wereld Kampioen wordt je niet http://zomaar.Je kan dan zo nu en dan wel eens een etappe winnen maar dat maakt je nog geen Kampioen. Het is net http://voetballen.In de hele historie van het Nederlandsche Voetbal zijn we ook maar 1keer Kampioen geworden.Een Ek tje in1988.
 • Mick Huijs

  1 jaar geleden
  Het seizoen duurt natuurlijk nog 15 Races maar ja als je kijkt wat Max nu laat zien zit in een flow die maar moeilijk te verslaan is, net als Hamilton vorig jaar. En als ze dat nog een paar races kunnen doortrekken is ie zeker de grootste kanshebber op de titel. Als in Bakoe gewonnen had stond ie al een hele race voor in punten. Dat gaat zeker snel gebeuren, Red Bull en Max zijn op alle vlakken dit jaar het beste team.