Max Verstappen
Volledig scherm
Max Verstappen © EPA

Ziggo Sport verliest uitzendrechten Formule 1

Ziggo Sport raakt vanaf volgend jaar de uitzendrechten van de Formule 1 kwijt. Hoogstwaarschijnlijk gaan die rechten naar de Nordic Entertainment Group. Dat betekent een enorme aderlating voor de zender, die tijdens de start van het raceseizoen nog ruim 2,8 miljoen kijkers trok op zijn kanalen.

131 reacties

 • Math Stevens

  5 uur geleden
  Zo kun je maar zien dat het niet om de sport gaat maar om het geld. Alle liefhebbers worden hier door getroffen en wat denk je van de oudere liefhebber. Ze hebben het toch al zwaar en dan mogen ze straks weer vele euro's neertellen om de F1 te kunnen zien. Ik zal er zelf alles aan doen om niet bij die "Noorse sjeik" mijn duur verdiende centjes te moeten neer tellen. Ik snap ook niet dat overheid het toelaat dat buitenlandse geldwolven ons het leven hier zuur kunnen komen maken.
 • Lindeman

  4 weken geleden
  Hoop heel erg dat die Noorse sjeik zich flink vergist in de Nederlandse markt, en binnen niet afzienbare tijd gedesillusioneerd afdruipt.
 • Frans van Brederode

  4 weken geleden
  Ik keek sowieso al niet via Ziggo. Die hoofdsponsor krijgt geen cent van mij.
 • Leo Kerkhof

  4 weken geleden
  Fred van der Meij. Eén is het commentaar bij RTL Duitsland een stuk professioneler en twee "Das war einmal", want RTL Duitsland heeft dit seizoen de uitzendrechten al niet meer dus dat is ook volgend jaar geen mogelijkheid!
 • Hans

  4 weken geleden
  Ziggo kan dan beter de aanstaande prijsverhoging annuleren. Overigens: ik heb diverse internet/tv pakketten vergeleken en daarbij blijkt Ziggo niet extreem duur te zijn voor wat ze bieden. Je moet namelijk ook bijvoorbeeld bekijken wat de snelheid is als er meerdere computers gebruik maken van het netwerk. Dat. wordt nogal eens vergeten...
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.