Max Verstappen
Volledig scherm
Max Verstappen © EPA

Ziggo Sport verliest uitzendrechten Formule 1

Ziggo Sport raakt vanaf volgend jaar de uitzendrechten van de Formule 1 kwijt. Hoogstwaarschijnlijk gaan die rechten naar de Nordic Entertainment Group. Dat betekent een enorme aderlating voor de zender, die tijdens de start van het raceseizoen nog ruim 2,8 miljoen kijkers trok op zijn kanalen.

129 reacties

 • Fred Roldanus

  1 jaar geleden
  jammer volgende keer beter.
 • Math Stevens

  2 jaar geleden
  Zo kun je maar zien dat het niet om de sport gaat maar om het geld. Alle liefhebbers worden hier door getroffen en wat denk je van de oudere liefhebber. Ze hebben het toch al zwaar en dan mogen ze straks weer vele euro's neertellen om de F1 te kunnen zien. Ik zal er zelf alles aan doen om niet bij die "Noorse sjeik" mijn duur verdiende centjes te moeten neer tellen. Ik snap ook niet dat overheid het toelaat dat buitenlandse geldwolven ons het leven hier zuur kunnen komen maken.
 • Lindeman

  2 jaar geleden
  Hoop heel erg dat die Noorse sjeik zich flink vergist in de Nederlandse markt, en binnen niet afzienbare tijd gedesillusioneerd afdruipt.
 • Frans van Brederode

  2 jaar geleden
  Ik keek sowieso al niet via Ziggo. Die hoofdsponsor krijgt geen cent van mij.
 • Leo Kerkhof

  2 jaar geleden
  Fred van der Meij. Eén is het commentaar bij RTL Duitsland een stuk professioneler en twee "Das war einmal", want RTL Duitsland heeft dit seizoen de uitzendrechten al niet meer dus dat is ook volgend jaar geen mogelijkheid!