Zonder opgewonden Olav Mol krijgt Formule 1-kijker andere toon te horen: ‘Er komt een meer kritische blik’

ViaplayDe Formule 1-verslaggeving moet informatiever en objectiever, vindt de nieuwe rechtenhouder Nent. Er mag chauvinisme zijn à la het Nederlands Elftal, maar Max Verstappen met ‘vriend’ aanspreken zal niet meer zo snel gebeuren.

116 reacties

 • van Wanrooij

  2 maanden geleden
  Kan Viaplay niet met een beter betaalbaar abonnement komen voor enkel F1? Ik ben als F1 liefhebber helemaal niet geinteresseerd in nog meer voetbal of series ed en ga daar dus ook niet voor betalen. Ik wil ze best het voordeel van de twijfel geven met hun nieuwe opzet, maar niet voor € 13,99 per maand!
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Vooral geen abonnement afsluiten bij die gasten zijn nog genoeg andere en goedkopere mogelijkheden. Jaap Jaal
 • de Zeeuw

  2 maanden geleden
  Meer kritische blik? In ieder geval al een zeer slechte start als we het over communicatie hebben. Je informeert op z’n minst de commentatoren die het al ‘jaar en dag’ met passie maken! Nu al geen vertrouwen in de nieuwe manier van aanpak als ze zelf niet eens goede manieren kunnen tonen! Geen hoogstaand niveau dus, jammer....!
 • Corien Flierman

  2 maanden geleden
  F1 is emotie. Als fan wil ik die emotie terug horen in het commentaar. Ik kijk al 30 jaar F1. Altijd genoten van Olav zijn fijne stemgeluid en enorme kennis. Bij ziggo hebben ze super leuke humorvolle programma's rondom de F1. Ik zal alles heel erg missen. Van Gameren kamphuis, Robert, Jack en Olav heel erg bedankt voor de mooie tv die jullie hebben gemaakt. Groet Daniël
 • Rietveld

  2 maanden geleden
  Gisteren geluisterd bij Beau , volgens mij gaan ze de plank misslaan met dat viaplay . Een pitspoes die interviews afneemt. Twee mannen waar nooit nooit iemand van gehoord heeft , ik denk dat we max helemaal niet meer zien . Een programma die gaan voor geld .word dus Mercedes wat de hoofdrol krijgt . Jammer hoop dat ziggo nog wel formule 1 café handhaaft .