Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Auto ramt geparkeerde auto's in Leeuwarden

Een auto is zondagochtend tegen twee parkeerde auto’s gereden. Volgens omwonenden gebeurde dit met hoge snelheid.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Het ongeval gebeurde op de Ludinga in de Leeuwarder wijk Bilgaard. Omwonenden zeggen de auto met hoge snelheid door de bocht hebben horen rijden en meteen daarna was er een harde knal. Beide geparkeerde auto’s kwamen schuin in het vak te staan.

De bestuurder van de auto raakte licht gewond aan zijn kin en is door ambulancepersoneel behandeld , hij heeft het advies gekregen om naar de dokterswacht te gaan. Twee andere inzittenden bleven ongedeerd.

De politie heeft foto’s gemaakt en met getuigen gesproken. Alle drie de auto’s hebben dusdanig veel schade opgelopen dat een berger ze moet komen wegslepen.

  1. Werknemers pluimveeslachterij Frisia Foods Haulerwijk eisen maatregelen tegen te hoge werkdruk

    Werknemers pluimvee­slach­te­rij Frisia Foods Haulerwijk eisen maatrege­len tegen te hoge werkdruk

    Werknemers van Frisia Foods in Haulerwijk eisen in een petitie maatregelen van de directie tegen de te hoge werkdruk bij de pluimveeslachterij. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Karel de Buijzer, bestuurder FNV Voedingsindustrie: ,,De maat is echt vol. Werknemers komen niet toe aan hun rust door gehaaste pauzes. Daarnaast is er veel te veel uitstroom van uitzendkrachten, zodat de werkdruk structureel te hoog blijft”.