Volledig scherm
Lady Gaga tijdens een benefiet concert in de Amerikaanse staat Texas © AFP

Lady Gaga op Instagram met Wibra-shirt uit Grou

Zo, Lady Gaga gaat duurzaam met haar kleding om. Op een foto die de zangeres woensdag op Instagram plaatste, draagt ze een Wibra-shirt dat ze zeven jaar geleden van een fan uit Grou kreeg.

‘Face Mask. Check. Fishnets and neon thong. Check. Sleeping in my jacuzzi. Check.’ Op de foto die Lady Gaga woensdagmorgen op Instagram zette, ligt de Amerikaanse zangeres lekker te dobberen op een zwemband in een zwembad.

Nederlandse fans van het eerste uur valt meteen iets op aan die foto. Lady Gaga draagt een verschoten wit shirt met twee wietbladeren erop. Dat shirt kreeg ze in 2012 tijdens het Monster Ball Tour-concert in Ziggo Dome in Amsterdam.

Cadeautje

Renske, een hartstochtelijke fan uit Grou, had het shirt als cadeautje voor de zangeres gemaakt. Het was gewoon een oud klusshirt van haar vader waarop ze plaatjes van wietbladeren geplakt had, vertelde ze toen in de Leeuwarder Courant. ,,Ik dacht dat het haar wel zou aanspreken.‘’

Renske gooide het shirt op het podium en tot haar verbijstering trok Lady Gaga het meteen aan. Ze droeg het de hele avond en nu nog wel eens, blijkt dus.