Een ANWB-paddenstoel op Vlieland. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een ANWB-paddenstoel op Vlieland. Foto ter illustratie. © Shutterstock

Veiling ANWB-paddenstoelen levert meer dan 22.000 euro op: geld gaat naar nieuwe skatebaan

Met de veiling van oude ANWB-paddenstoelen van Schiermonnikoog is 22.429 euro opgehaald. Het opgehaalde geld gaat gebruikt worden om een skatebaan op het eiland te maken. Dat meldt de Leeuwarder Courant. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Nederland kleurt roder en roder door stijging coronagevallen

  Nederland kleurt roder en roder door stijging coronage­val­len

  Nederland kleurt komende week grotendeels rood op de kaart van coronagevallen in Europa. Het aantal positieve tests loopt verder en verder op. In Nederland zijn in de afgelopen week bijna 23.000 mensen positief getest, ruim 50 procent meer dan in de week ervoor. De ‘najaarsstijging’ kan betekenen dat andere landen op den duur strengere regels voor Nederlandse reizigers invoeren, zoals bij de vierde golf in juli ook gebeurde.