Jitske Hagens en Dorien Dolsma/Wij Zijn Kees/Thinkstock
Volledig scherm
© Jitske Hagens en Dorien Dolsma/Wij Zijn Kees/Thinkstock

Groentegoeroe Estée ontbijt liefst met pannenkoeken en chocola

Het Geheim VanIn de wekelijkse showrubriek Het Geheim Van... vragen we Nederlandse celebrities een boekje open te doen over hun verslavingen, gekke gewoontes en andere dingen die we nog niet van ze weten. Deze week 24Kitchen-gezicht en MasterChef Estée Strooker (25), die stiekem graag ontbijt met koekjes, chocolade en pannenkoeken.

 1. Catherine Keyl krijgt het warm van lekkere kroketten
  het geheim van

  Catherine Keyl krijgt het warm van lekkere kroketten

  In de wekelijkse showrubriek Het Geheim Van... vragen we Nederlandse celebrities een boekje open te doen over hun verslavingen, gekke gewoontes en andere dingen die we nog niet van ze weten. Deze week presentatrice Catherine Keyl over haar ongekende fascinatie voor een oer-Hollandse fastfoodsnack. ,,Ik trek regelmatig een kroket uit de muur. Omdat ik niet met zo'n ding in mijn mond gesnapt wil worden, eet ik die vervolgens stiekem in de auto op''.
 2. 'Heerlijk om orde te verstoren in een verse pot pindakaas'
  het geheim van

  'Heerlijk om orde te verstoren in een verse pot pindakaas'

  In de wekelijkse showrubriek Het Geheim Van... vragen we Nederlandse celebrities een boekje open te doen over hun verslavingen, gekke gewoontes en andere dingen die we nog niet van ze weten. Deze week presentatrice Irene Moors (48) die recent na 26 jaar RTL4 de overstap maakte naar commerciële concurrent SBS6. Irene blijkt een fascinatie te hebben voor het gladde, olieachtige oppervlak dat tevoorschijn komt na opening van potjes smeerbaar broodbeleg.