ANP/Nintendo
Volledig scherm
© ANP/Nintendo

Hardwell sluit zich op zondag op om te gamen

Het Geheim VanIn de wekelijkse showrubriek Het Geheim Van... vragen we Nederlandse celebrities een boekje open te doen over hun verslavingen, gekke gewoontes en andere dingen die we nog niet van ze weten. Deze week Robbert van de Corput, ofwel dj Hardwell, die naar eigen zeggen een echte game-nerd is.

 1. Hardwell: Tijdens burn-out lag ik er echt helemaal af
  ad magazine

  Hardwell: Tijdens burn-out lag ik er echt helemaal af

  Vraag Robbert van de Corput (27) alias deejay Hardwell niet hoeveel een pak melk kost. Dat wordt gokken. Maar voor zijn grote schare internationale fans maakt dat niets uit. Voor hen is Hardwell een held die levens verandert met zijn muziek. ,,Als ik ergens niet matig mee ben geweest, is het werken. Dat leidde eind 2012 tot een burn-out. Ik kon het amper geloven. 25 was ik pas, maar ik lag er echt helemaal af. Ik deed weken niets anders dan slapen en op de bank hangen. Mijn telefoon nam ik niet meer op. Depressief is een te groot woord, maar ik was wel echt down. Ik vond even helemaal niets meer leuk.''
 2. Maggie MacNeal 'superklust' zich een slag in de rondte
  Het geheim van

  Maggie MacNeal 'superklust' zich een slag in de rondte

  In de wekelijkse showrubriek Het Geheim Van... vragen we Nederlandse celebrities een boekje open te doen over hun verslavingen, gekke gewoontes en andere dingen die we nog niet van ze weten. Deze week Sjoukje Metternich, oftewel de Nederlandse zangeres Maggie MacNeal die in 1974 en 1980 meedeed aan het Eurovisie Songfestival. Zij typeert zichzelf als 'superklusser'. Maar, opmerkelijk genoeg, wel één die haar handen liever niet vuil maakt.