Imca Marina
Volledig scherm
Imca Marina © ANP/Kippa

Imca Marina: Sinds Turkse bloedtransfusie houd ik van imam-gezang

Het geheim vanIn de wekelijkse showrubriek Het Geheim Van... vragen we celebrities een boekje open te doen over hun verslavingen, gekke gewoontes en andere dingen die we nog niet van hen weten. Deze week een opmerkelijke bekentenis van Viva España-zangeres Imca Marina (73).

 1. De tien diepste geheimen van Nederlandse sterren in 2014
  jaaroverzicht

  De tien diepste geheimen van Nederland­se sterren in 2014

  Voor de wekelijkse AD-showrubriek Het Geheim Van... vroegen we BN'ers soms bijna het hemd van het lijf om achter nooit eerder onthulde geheimen, merkwaardige verslavingen of maffe gewoontes te komen. Dingen die we nog niet wisten van de vaderlandse celebrities. Regelmatig viel de redactie van de ene verbazing in de andere. Met de jaarwisseling in zicht de 10 opvallendste sterrenbekentenissen van 2014 op een rij. Lees en huiver!
 2. Henny Huisman heeft fetisj voor mooie damesvoeten

  Henny Huisman heeft fetisj voor mooie damesvoe­ten

  Dat 'Mister Surprise' Henny Huisman van grote verrassingen houdt is nagenoeg bekend. Toch blijkt de 63-jarige presentator, die doorgaans zeer openhartig is over privézaken, al jaren een goed bewaard geheim met zich mee te dragen. Een verborgen feit waarover hij nooit eerder en plein publique sprak. Hij blijkt een vurige fascinatie te hebben voor: voeten. 'Ik loop er niet mee te koop, en raak er opgewonden van', zegt hij in de wekelijkse AD-showrubriek Het Geheim Van...