Action kan z’n borst natmaken: ‘nóg goedkopere zaak’ opent winkel in Nederland

MET VIDEODe Action kan z’n borst nat maken, want er is een nieuwe nóg goedkopere concurrent. In het centrum van Rotterdam is zaterdag een vestiging van de Turkse winkelketen Forbest geopend.  ,,Nergens anders zijn deze producten goedkoper te krijgen.”

72 reacties

 • Paul Slinger

  2 maanden geleden
  Action verkoopt al spullen tegen ( ik denk) bodemprijzen,en in Bulk of bodemaanbiedingen van fabrieken zeg maar 90% uit china, en toch veel spullen zijn best redelijk, dus hoe doet die Turkse keten het dan? dan moet de marge nog minder zijn! dat wordt dan een nieuwe strijd op de markt , net al AH,Jumbo,DirkD,Aldi,Lidl, goed foor de consument, slecht voor onze wereldbol, de wereld nog mee uitwonen
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  @Maria Yvonne Franssen: Ik ook! Uitstekende handdoekjes, deze week nog een inklapbaar campingstoeltje voor €7,95, altijd mijn prima contactlenzenvloeistof, blauwdoekjes voor de witte was, batterijen, bekers, nietmachine. En echt niet allemaal uit China hoor, voor wie dat nog mocht denken.
 • marcel gillebaart

  2 maanden geleden
  Succes!!
 • Vessem

  2 maanden geleden
  Zo gaat Nederland in sneltreinvaart naar de filistijnen, en we doen het zelf.
 • P. Miedema

  2 maanden geleden
  Vraag mij af of buiten de grote steden we zitten te wachten op deze Turkse winkelketen Forbest gezien zijn collectie aan artikelen, denk dat Action weinig last krijgt ook vanwege zijn assortiment van artikelen voor heel weinig.