Annemarie Dekker.
Volledig scherm
Annemarie Dekker. © Annemarie Dekker

Annemarie betaalt voor vrouw die boodschappen niet kan betalen en inspireert het internet

,,Dan moet ik thuis even iets naar mezelf overmaken. Ik haal het zo op”, met die woorden verliet een vrouw vorige week de supermarkt in Ermelo. Annemarie Dekker (45) stond achter haar en moest gelijk denken aan de tijden waarin ze zelf met moeite de financiële eindjes aan elkaar knoopte. Op LinkedIn deelt ze hoe ze de vrouw een handje hielp en dat verhaal krijgt een bijzonder mooi staartje.

35 reacties

 • Paulus Flipse

  2 jaar geleden
  Mooi gedaan dikke duim omhoog kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen
 • Roelof Kits

  2 jaar geleden
  Zo stond ik voor anderhalf jaar terug, stond ik van een loempia'tje te genieten. Even later kwamen er drie meisjes zo'n 11-12 jaar jong. Twee van de meisjes kochten een loempia, terwijl het andere meisje toekeek. Op mijn vraag of zij geen loempia lustte, antwoorde zij , jawel hoor maar ik heb geen geld. Ik antwoorde dat is geen probleem, jij krijgt er een van mij en geniet er maar van. Het stelt misschien niet zoveel voor maar mijn dag, was helemaal goed!
 • T. Reinerink

  2 jaar geleden
  Mooi gedaan en een prima actie. Zelf ben ik vrijwilliger bij de Zonnebloem. Heel dankbaar werk. Er zijn voor de eenzame minder bedeelde eenzame oudere mens geeft veel voldoening. Helaas wordt hier geen subsidie voor verkregen en moet het komen uit giften en de jaarlijkse lotenverkoop. Mocht iemand iets willen schenken dan hoop ik dat u denkt aan de plaatselijke Zonnebloemafdeling in uw omgeving. Men zal er u heel dankbaar voor zijn. Verder is er een tekort aan vrijwilligers. Meld u aub aan!
 • Hans Hoogeveen

  2 jaar geleden
  vertrouwen in de mens is niet geschaad, top hoor
 • Charlotte Bourjois

  2 jaar geleden
  Vriendelijk om te helpen maar ze heeft haar boodschappen toch zélf betaald? Het geld stond vlak daarop op haar rekening. Ik zou het niet fijn vinden als men verbaasd opkijkt dat ik dat geld meteen teruggeef zoals afgesproken. Het zou anders zijn als ze niet had terugbetaald; dán had ze haar boodschappen betaald. Doen best veel mensen trouwens, al is het maar omdat je door wat bij te leggen zelf ook sneller thuis bent! :-) En een paar euro kan ik missen nu, is ooit anders geweest; ik herken het.