Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/Westend61

Boodschappen: zo bespaar je gigantisch veel geld

Iedereen doet wel eens boodschappen. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet honderden euro's teveel uitgeeft in de supermarkt? Het Nibud en bezuinigingsexpert Renée Lamboo geven tips.

31 reacties

 • Jellema

  2 maanden geleden
  Ik geef als alleenstaande moeder van 4. 50 per week uit. Ik dat te kijken van de grote bedragen die andere gezinnen uitgeven. Maar Mischien zou ik dat ook doen als ik meer zou verdienen
 • Kris Bever

  2 maanden geleden
  Wij doen de boodschappen altijd 1 keer per week bij de Lidl dat is de goedkoopste en beste in groente en fruit Afrekenen doen we met onze Crypto-com kaart daar storten we wekelijks de benodigde euro's op zo krijgen we nog een mooie cashback van 3% over de boodschappen.
 • Farid Kader

  2 maanden geleden
  Eet eiwit shakes en vitaminensupplementen . Als alleenstaande zeker voordelig
 • Huub de Waal

  2 maanden geleden
  Besparen wij doen het al zestig jaar! Koop uw groenten in het seizoen als deze in de aanbieding zijn, Snijbonen/Specie bonen, witlof bloemkool, broccoli gooi uw diepvriezer vol. Potjes groenten zijn ook prima in de aanbieding, Huis merken goed /voordeliger Afgeprijsde artikelen kort op de datum zijn nog drie dagen te consumeren. Laag in de schappen liggen meestal de voordeeltjes. Maak een boodschappenlijst , eens in de week naar de supermarkt, scheelt tijd en geld en prettig voor u zelf
 • ANN LIMBOS

  2 maanden geleden
  Ik denk ook aan de mensen die de voedingswaren produceren. Eerlijke prijzen voor telers en boeren, en met oog voor het milieu zou de norm moeten zijn !