De beroemde stranden van Ibiza zullen de komende maanden ook weer door Nederlanders worden bezocht, nu het eiland een veilig reisadvies krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
De beroemde stranden van Ibiza zullen de komende maanden ook weer door Nederlanders worden bezocht, nu het eiland een veilig reisadvies krijgt. © Getty Images

Deze vakantielanden worden op ‘groen’ of ‘geel’ gezet

Het algemene negatieve reisadvies dat al maanden voor de hele wereld gold, vervalt vanaf middernacht. Waar kunnen we heen en waar moeten we op letten? Vier vragen. 

15 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Jim Collins Beste redactie. Gisteren ben ik vergeten mijn naam erbij te zetten. Het ging over een reis naar engeland.
 • Rietveld

  1 maand geleden
  Norbert Schouten ! Jij slaat de plank mis . Je zou wel anders piepen als je drie horeca zaken zou hebben , sommige mensen hebben zelfs hun huis er voor verkocht . Ik blijf dus lekker nog ff thuis
 • Cécile van Vlijmen

  1 maand geleden
  Iedereen moet vooral doen wat hij/zij zelf wilt, maar breng geen Corona mee terug naar Nederland, zoals vorig jaar. Ga in QUARANTAINE als je terug bent en bij twijfel TESTEN. Ik ben al jaren niet op vakantie geweest en dat vind ik niet zo erg als ik maar gezond blijf en dan bedoel ik niet alleen Corona. Voor iedereen die wel gaat, fijne tijd en kom gezond en heelhuids thuis. 😉☀️
 • de Winter

  1 maand geleden
  Vakantie net verplaatst naar september. We krijgen onze tweede vaccinatie in juli en beschikken in september hoop ik over een vaccinatiepaspoort. Lokaal steunen doe ik zat: in april een week in Friesland gekampeerd, nu 5 dagen in Holten, en we gaan nog een aantal lange weekenden in Nederland kamperen, maar hoe mooi het op veel plaatsen in Nederland ook is, ik wil echt weg omdat dat me een echt vakantiegevoel geeft. Beter weer is meegenomen maar geen must; ik ga ook graag naar Groot-Brittannië.
 • jan van der Louw

  1 maand geleden
  Op vakantie vanuit Nederland tja kan me voorstellen masr wij snakken er naar om na twee jaar weer eens onze kinderen,kleinkinderen, familie en vrienden te zien IN Nederland. Beetje de omgekeerde wereld maar als wij Thailand verlaten voor een vakantie komen we er zonder lange (erg dure) qarantaine en talloze testen niet meer in. Afijn zo hebben we allemaal wel iets.
 1. Lonneke (36) koopt in één keer 200 bloembollen of haalt de Rituals leeg
  Big spenders

  Lonneke (36) koopt in één keer 200 bloembol­len of haalt de Rituals leeg

  Mensen met een gat in de hand zijn er in alle soorten en maten. De één wil zijn of haar leven beteren, de ander ziet het als een hobby om het geld rijkelijk te laten vloeien, weer een ander gelooft dat veel spenderen juist meer geld oplevert. In deze nieuwe reeks vertellen big spenders hun verhaal. Deze week: Lonneke Tomas (36), die geld apart houdt voor buitenissige uitgaven die zij doet tijdens haar hypomane episoden.