Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

DHL is langzaam (maar wel goedkoper dan PostNL)

Naar de winkel gaan was afgelopen jaar lastig en lang zelfs niet mogelijk. Daarom kwam de winkel steeds vaker naar ons toe. We bestelden gezamenlijk miljoenen pakjes. Vijf dilemma’s over de bezorging.

9 reacties

 • de Roo

  2 maanden geleden
  PostNL is in nederland waarschijnlijk de beste pakket- en postbezorger, maar als het via PostNL naar Duitsland verzonden moet worden, komt het in handen van Hermes, de allerslechtste bezorger... Daarom ben ik heel blij wanneer een bestelling uit Nederland met DHL wordt verstuurd zodat ik in Duitsland me geen zorgen hoeft te maken of het ook aankomt. Ik vind de DHL in Duitsland echt een topper.
 • C. Brijer

  2 maanden geleden
  @L.Koenraad. Ik ben het helemaal met u eens. Toevallig heb ik wel zo’n app (uit nood geboren) zo heb ik ook ontdekt dat ze gewoon niet langskwamen, maar wel vermelde dat ik niet thuis was (wat dus niet zo was).
 • Jacqueline de Graaff

  2 maanden geleden
  DHL is het slechtste. Hoe vaak ze melden `we hebben je gemist` terwijl ik gewoon thuis ben want invalide. Naar bedrijf!
 • Bartelsman

  2 maanden geleden
  Heinz Ik vind het ongehoord van DHL, dat mijn pakketjes afgegeven worden bij de buren. Terwijl je aangeeft op internet het af te geven op een servicepunt. Ik ben invalide, en voordat ik bij de deur ben, zijn ze al weer weg.
 • L Koenraad

  2 maanden geleden
  @C.Breijer. Ik vind het aanmatigend dat alles en iedereen er tegenwoordig maar vanuit gaat dat je een smartphone hebt ik heb m niet (niet nodig ook) kan dus ook niks in een "app" aangeven. Daarnaast laat ik iets bezorgen juist om het NIET te hoeven ophalen dus ook niet bij een afhaalpunt. L.Koenraad
 1. Jody (30) en Sander (35) verlieten Nederland: ‘Flinke buffer van de verkoop van zijn huis’
  digital nomads
  13

  Jody (30) en Sander (35) verlieten Nederland: ‘Flinke buffer van de verkoop van zijn huis’

  Werken vanaf een tropisch eiland, met laptop én cocktail voor de grijp: nu we dankzij corona steeds meer locatie-onafhankelijk werken, zet de trend van leven als een ‘digitale nomade’ stevig door. Maar is het echt zo idyllisch als het ons, op een regenovergoten dag in Nederland, lijkt? Hoe pakken digital nomads het aan? En hoe regelen zij het financieel? Deze week: Jody op den Buijsch (30), die samen met haar vriend Sander van der Velden (35) sinds september 2019 als digitale nomade leeft.
 2. De rijksten der aarde azen op de haven van Rotterdam: ze willen er hun superjachten kwijt
  PREMIUM

  De rijksten der aarde azen op de haven van Rotterdam: ze willen er hun superjach­ten kwijt

  Superjachten van de allerrijksten der aarde moeten een vaste ligplaats krijgen op een A-locatie in Rotterdam. Daarover zijn de bouwers van megaschepen in de regio Drechtsteden, de gemeenten en het Havenbedrijf Rotterdam het onlangs eens geworden. Over pakweg vijf jaar zou het eerste miljoenenjacht al in de stad kunnen aanmeren. ,,Een essentiële stap’’, zegt burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam, waar ’s werelds bekendste jachtbouwer Oceanco is gevestigd.