Directeur Michel van Leeuwen (foto) is niet de naamgever van het inmiddels landelijk (en in België) opererende incassobedrijf dat in 1948 wortel schoot  in Rotterdam. Dat was Arij Flanderijn, wiens zoon Hans nog altijd werkzaam is in het bedrijf. Hun deurwaarders gaan net een stapje verder.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Michel van Leeuwen (foto) is niet de naamgever van het inmiddels landelijk (en in België) opererende incassobedrijf dat in 1948 wortel schoot in Rotterdam. Dat was Arij Flanderijn, wiens zoon Hans nog altijd werkzaam is in het bedrijf. Hun deurwaarders gaan net een stapje verder. © Frank de Roo

Dit incassobureau is het eigen schuld, dikke bult-denken ver voorbij: ‘We helpen je juist graag’

Ze zien zichzelf graag als de voorvechters van ‘sociaal incasseren’ en krijgen zelfs een dikke plus van de schuldenaren waar ze over de vloer komen. Bij incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn zijn ze het ‘eigen schuld, dikke bult’-denken ver voorbij. ,,Onze mensen denken juist met je mee, om te voorkomen dat je steeds verder in de problemen komt.”

  1. Bruggen van dit bedrijf zijn wereldwijde hit: ‘Allemaal van kunststof, want staal en beton zijn passé’
    PREMIUM

    Bruggen van dit bedrijf zijn wereldwij­de hit: ‘Allemaal van kunststof, want staal en beton zijn passé’

    FiberCore Europe heeft de potentie uit te groeien tot een multinational. En dat allemaal dankzij InfraCore. Een innovatief kunststof bouwmateriaal dat de laatste jaren flink aan populariteit wint. IJzersterk en duurzaam. Perfect om vliegtuigvleugels, windmolens en scheepsrompen van te maken. Maar ook sluizen en bruggen, die wereldwijd een hit zijn. ,,Zelfs het dek van de Brienenoord- of Haringvlietbrug leent zich prima voor een kunststof rijbaan.”