Forse prijsstijgingen energie voor huishoudens lopen nog iets verder op

MiljoenennotaHuishoudens die een nieuw energiecontract afsluiten, zijn honderden euro’s meer kwijt dan vorig jaar en op 1 januari schieten naar verwachting ook de variabele tarieven omhoog. Het kabinet doet vooralsnog niets om die prijsstijgingen op te vangen. Sterker nog: de belasting gaat iets omhoog.

52 reacties

 • Linda Breijer

  1 jaar geleden
  Iedereen uitkopen in Groningen, die op de aardgasbel wonen, natuurgebied van maken. En hup, dat gas oppompen! Ben er zo klaar mee.
 • Roelof Bagnay

  1 jaar geleden
  Het zogenaamde klimaat probleem. Is voor de regeringen een uit stekend Verdien model. Zet het woord milieu of klimaat er voor en het geld stroomt binnen.
 • Kas Van Dam

  1 jaar geleden
  Gelukkig heb ik zonnepanelen. Maar huurders in mijn omgeving hebben die optie niet en hebben daadwerkelijk een prijsstijging om de oren gekregen van dik 500 euro.... (@De Koning, daar halen ze het dus vandaan.... het is écht zo, tenzij je hiervoor al veel te veel betaalde of heel laag energieverbruik hebt). Zoals altijd worden de mensen met geld (eigen woning, zonnepanelen) rijker en de mensen zonder geld (huurhuis) armer.
 • Nelly Djikounou

  1 jaar geleden
  Maar Nederland blijft een goed land om in te wonen .....Zei de koning niet zoiets?
 • A. Turpin

  1 jaar geleden
  Dus het thuiswerken heeft al voor een hogere rekening gezorgd en dan komt dit er nog bovenop.. Forse koopkracht daling derhalve.