Joke en Aad Rodenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Joke en Aad Rodenburg. © Dennis Wisse

Hier betaal je 80 cent voor een liter melk in plaats van 1,19 euro bij de super

Het is iedere keer flink schrikken, die kassabon in de super. Toch kan het ietsje goedkoper, je moet alleen goed zoeken. Dan kún je een liter melk voor 80 cent vinden. En zo zijn er nog meer tips. Een app tegen voedselverspilling en vóór goedkopere boodschappen maakt intussen een ongekende groei door.

33 reacties

 • Wim van Zuilekom

  2 maanden geleden
  Een liter melk bij de Super € 1,19 maar bij die graajers van AH betaal je zelfs € 1,39.
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Melk van een boerderij smaakt echt tig keer beter dan uit de supermarkt.. ook verkopen zij het in flessen. Beter dan in pakken. Beter voor het milieu.
 • Ruud Optendrees

  2 maanden geleden
  Er is in de supermarkt ook goedkope melk te vinden, melk van de koe wordt opgehaald met grote vrachtwagens gemiddeld 30 ton die gaat naar een melkfabriek en verpakt het dan in pakken. Maar als er dan een merknaam op staat betaal je de hoofdprijs. Dus met andere woorden de meeste klanten worden in de zeik genomen.
 • Marijke Hauwert

  2 maanden geleden
  Hoeveel kost de rit naar het boerenerf, of rijdt de auto op water. Dit is echt pennywise en poundfoolish.
 • Kris vd Wijden

  2 maanden geleden
  Goh, 80 cent de liter, das geen geld om 1,5 miljoen stierkalfjes per jaar af te laten slachten... Wanneer leren volwassen mensen nu eens dat je totaal geen moedermelk nodig hebt, en al helemaal niet van een andere soort!
 1. Clara en Sjaak zaten in crisis, maar zo hielden zij de moed erin: ‘Er zijn altijd lichtpuntjes’
  PREMIUM

  Clara en Sjaak zaten in crisis, maar zo hielden zij de moed erin: ‘Er zijn altijd lichtpunt­jes’

  Als geen ander weten Clara en Sjaak Sies wat armoede is. Ondanks dat ze met veel pijn en moeite de eindjes aan elkaar moesten zien te knopen, trokken ze zich het leed van lotgenoten aan. Ze richtten de Voedselbank op en zijn sinds 2017 de drijvende krachten achter de Gaarkeuken Rotterdam. Hun bijzondere levensverhaal verschijnt binnenkort in boekvorm. ,,Om anderen te inspireren en te motiveren verder te kijken dan alleen in hun eigen hokje.”