,,Post ging allemaal in een grote doos. Nee, die maakte ik daarna niet open. Die ging naar het oud papier”, zegt Ilse.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Post ging allemaal in een grote doos. Nee, die maakte ik daarna niet open. Die ging naar het oud papier”, zegt Ilse. © Carlo ter Ellen DTCT

Ilse had een rekening van 80 euro: na 800 euro betalen staat er nog 1100 open

Al dertien jaar wordt Ilse achtervolgd door een schuld van nog geen 83 euro. Inmiddels heeft ze ruim 800 euro betaald, maar de deurwaarder wil meer en laat loonbeslag leggen. Dan zet de baas van Ilse een ongebruikelijke stap...

34 reacties

 • Kim van Naam

  1 maand geleden
  Van een podotherapeut eens een verdubbeling gehad van het factuurbedrag. Bij het opnemen van mijn gegevens telefonisch toen ik de afspraak maakte werd door de therapeut voor mijn postcode eindigend op NC. Genoemd als Niko Cornelis opgeschreven als NK waardoor ik de rekening niet ontvangen heb. Totdat incassobureau het juiste adres vond , maar waardoor ik dus ipv 200 euro 400 euro heb moeten betalen.
 • van Liempt

  1 maand geleden
  Nou, het zal allemaal wel,maar een ding is zeker, die deurwaarders zien alleen maat dollartekens en laten zich nooit en te nimmer van de sociale kant zien. Er is met die mensen geen richt te schieten. Ilse geeft gelijk om dit soort tuig te negeren. Die deurwaarder kan wel zeggen dat hij of zij goed bezig zijn, in mijn ogen is er niet een deurwaarder goed bezig. Ik ben door dat tuig, incluis banken en verzekering op een schuld van een half miljoen belan Ilse moet dit soort tuig gewoonweg negeren.
 • Riet Vrijland

  1 maand geleden
  Wat een fijne werkgever !! Schandalig dat er maar vorderingen kunnen blijven komen ook al is de verschuldigde hoofdsom al meer dan 10 x betaald... Hoe maak je mensen met weinig inkomen compleet kapot....zo dus !!
 • E.S.T. Donker

  1 maand geleden
  Absurt hoog bedrag maar ik zeg eigen schuld. Deze dame is een wanbetaler. Het had al lang opgelost kunnen zijn. Lekker makkelijk...als iedereen dit zou doen...schulden maak je meestal toch echt zelf. Dan ook je best doen het op te lossen. En dat heeft mw niet gedaan. Absurt...12 jaar later en nog niet geregeld.
 • B. Ulrich

  1 maand geleden
  Hulde aan de werkgever die zo voor zijn werknemer opkomt. Jammer dat dat helemaal niet genoemd wordt in de reacties.
 1. Peter (31) beleefde zo'n 200 overnachtingen in luxe hotels: ‘Het wauweffect blijft’
  big spenders

  Peter (31) beleefde zo'n 200 overnach­tin­gen in luxe hotels: ‘Het wauweffect blijft’

  Mensen met een gat in de hand zijn er in alle soorten en maten. De een wil zijn leven beteren, de ander ziet het als een hobby om het geld rijkelijk te laten vloeien, weer een ander vindt het belangrijk om vooral zo min mogelijk over geld na te denken en om in het ‘nu’ te leven: spend it while you’ve got it! In deze nieuwe reeks vertellen big spenders hun verhaal. Deze week: Peter Beukering (31) die samen met zijn vriendin Stephanie Smolders (30) graag luxe ervaringen beleeft.
 2. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”