De Eindhovense Iris Newman (36) doet aan alle spaaracties mee en dat bespaart haar honderden euro’s per jaar.
Volledig scherm
De Eindhovense Iris Newman (36) doet aan alle spaaracties mee en dat bespaart haar honderden euro’s per jaar. © Iris Newman

Iris (36) zweert bij koopzegels: ‘Geen bank die zo veel rente geeft’

Vrijwel elke Nederlander heeft een spaarkaart in de portemonnee. Of je nu spaart voor gratis koffie, Air Miles of korting bij de bouwmarkt: de mogelijkheden zijn oneindig. Deze vrouwen speuren winkels en het internet af op zoek naar de beste acties. Ze geven een inkijkje in hun eigen spaarmethodes. ,,Het is een sport om zo min mogelijk te betalen.”

38 reacties

 • Kris Bever

  1 jaar geleden
  Ik krijg in elke winkel on en offline een cashback van 3% dit doe ik via de crypto-com app daar heb ik net als inmiddels 15 miljoen gebruikers wereldwijd een betaalpas en een IBAN Rekening Dit platform groeit als kool sinds ze vorige maand sponsordeals hebben met de F1 en UFC laats kocht ik voor 1000 euro vliegtickets bij transavia en ving een mooie cashback van 30 euro Er zijn verschillende passen met bijbehorende voordelen zo heb ik gratis Spotify en Netflix met mijn kaart en 3% cashback.
 • An Gelder

  1 jaar geleden
  Ik koop alleen bij de AH als ze bepaalde houdbare producten die wij veel gebruiken in de 1+1 actie hebben, dat scheelt echt wel. En dan neem ik ook de koopzegels. Toch mooi meegenomen. Velen noemen hier de plus, maar die is voor veel dingen duurder dan bijv jumbo en net zo duur of duurder als AH, met een kleiner assortiment. En 3 jumbo's vlakbij maar geen van alle heeft spaarzegels. Gratis zegels etc verkopen vind ik echt belachelijk. Geef het dan weg aan mensen die het goed kunnen gebruiken.
 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  Als je het echt goed bijhoudt dan kun je er wat aan over houden. Toch wordt er winst gemaakt op koopzegels, omdat er zo ontzettend veel zoek raken. Dat is ook meteen de reden dat de meeste supermarkten het niet digitaal willen hebben: Die raak je minder snel kwijt ;)
 • Tom van Wijk

  1 jaar geleden
  Plus koopzegels! 4 euro investeren ..6 euro terug 50% !!!! Wat nou AH...???
 • Nico spijker

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk dat gezemel met die spaarkaarten, en dat voor een paar rot centen per jaar? En dan al die kaarten in je tas? Ik doe er niet aan mee. Geen geduld en ook geen zin in. Als ik een korting wil op een grote aankoop regel ik dat terplekke met de verkoper. maar dat gezeik om een duppie op een pakje boter? Ik heb andere hobby's gelukkig. En dat is "leven" zonder hebzucht of korting 's dwang en pasjes kaarten sparen.
 1. Met deze maatregelen gaat je energiegebruik in huis fors naar beneden
  PREMIUM
  vijf vragen
  65

  Met deze maatrege­len gaat je energiege­bruik in huis fors naar beneden

  Daling van de gasprijs op komst? Daar merkt de gemiddelde Nederlander nog helemaal níets van. Nog altijd betalen huishoudens met een nieuw contract honderden euro’s per maand extra voor energie. Besparen is dus belangrijker dan ooit, zeker nu de temperaturen weer dalen. Maar hoe breng je zelf je verbruik in huis fors omlaag? En wat moet je doen als je tóch in financiële problemen komt door de hoge kosten? Vijf vragen en antwoorden.