Illustratiebeeld van een Euromillions-ticket van het Franse lottobedrijf ‘Française des Jeux’ (FDJ).
Volledig scherm
Illustratiebeeld van een Euromillions-ticket van het Franse lottobedrijf ‘Française des Jeux’ (FDJ). © AFP

Jonge vrouw wint historische jackpot van 220 miljoen: ‘Het was de eerste keer dat ik meedeed’

De vrouw die deze maand het astronomische bedrag van 220 miljoen euro won met Euromillions, deed voor de allereerste keer mee. Het gaat om de grootste jackpot in de geschiedenis van de Europese loterij. ,,Ik wil de wereld verkennen met mijn familie en vooral sneeuw opzoeken, want dat heb ik nog nooit gezien”, vertelt de jonge winnares tegen de Franse kansspellenorganisatie La Française des Jeux. 

41 reacties

 • E. Onrust

  2 jaar geleden
  wat ik jammer vind is dat dergelijke uitkeringen bizar hoog zijn. je zou er heel veel meer gezinnen / personen mee gelukkig kunnen maken. pak weg prijzen van een ton ofzo zou een breder publiek treffen; in dit geval onder meer dan tweeduizend prijzen zou je kunnen toekennen. zelf doe ik niet mee al was het alleen maar om bovenstaande reden.
 • Danielle Ligtelijn

  2 jaar geleden
  Mijn ouders moeten helaas apart wonen omdat mijn vader dementie heeft en mijn moeder zelf ernstig ziek is. Ik zou dan ook voor alle oudere echtparen die in zo'n zelfde situatie zitten woonruimte willen creëren waar ze nog fijn wél gewoon samen kunnen zijn met de juiste zorg op maat. Verder zou ik wat aan de armoede in Nederland willen doen. Zelf heb ik alleen een zakcentje nodig om de wereld te gaan zien.. Er zijn nog zoveel mooie plekjes op de aarde om te ontdekken.
 • Danny Verhoeven

  2 jaar geleden
  Wat ik zou doen? Stoppen met werken omdat het moet. Alleen nog wanneer ik wil en waar ik wil. Een beter huis kopen. Nadenken of ik wel in Nederland wil blijven en waar ik dan zou willen gaan wonen. Een lange tijd op reis gaan. En dan ontdekken of ik nog steeds zo gelukkig en zorgeloos ben als dat ik nu ben.
 • Cees Couwenberg

  2 jaar geleden
  Cees Couwenberg. Zou kinderen en kleinkinderen bedelen. Mijn vrouw uit Thailand hierheen halen. Haar kennis laten maken met kou en sneeuw. Met vrienden een uitbundige reis maken naar keuze.
 • Korbee

  2 jaar geleden
  Hahahaha, wat een zure reacties die sommigen plaatsen, zeg Ik weet niet wat ik ermee zou doen, maar ik gun het haar van harte.