Veel mensen waren er dit jaar op tijd bij met de belastingaangifte.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel mensen waren er dit jaar op tijd bij met de belastingaangifte. © Venema Media

Kans is groot dat je je belastingaangifte al hebt gedaan: ze zijn bijna allemaal al binnen

Bijna alle aangiftes voor de inkomstenbelasting zijn dit jaar op tijd binnen. Met dank aan een weekje extra tijd zijn 9,2 miljoen van de verwachte 9,4 miljoen aangiftes nu al ingediend. 

2 reacties

 • michelle meijer

  1 maand geleden
  Ik heb nog geen belastingaangifte gedaan. Ik werk nu sinds 2 jaar minder en heb een uitkering en nu voor het 2e jaar op rij moet ik een bedrag terugbetalen dat hoger is dan wat ik maandelijks heb in te komen. Heb wel bericht gehad dat ik hem moet versturen dus ik wacht nog even tot vrijdagavond...
 • Anoniem

  1 maand geleden
  John Huigen Ik maak gebruik van een belastingadviseur voor het invullen van mijn belastingformulier. Krijg nu een extra aanslag voor bijna 90 euro omdat een post in de verkeerde rijtje stond. Hoor ik dat duizende Polen door mazen in de wet voor 10.000e euro's belasting terugkrijgen. Zelf op de Poolse tv zijn er spotjes over dit lek. De overheid weet hiervan al vanaf 2015. Ik baal dat ik over hetzelfde spaargeld elk jaar weer belasting moet betalen. Voelt onrechtvaardig.
 1. ‘Leven lang leren’ kost nogal wat: ‘Als ik klaar ben, heb ik 32.000 euro schuld’

  ‘Leven lang leren’ kost nogal wat: ‘Als ik klaar ben, heb ik 32.000 euro schuld’

  Hoewel de overheid het ‘leven lang ontwikkelen’ zegt te stimuleren, is terug naar de collegebanken gaan niet goedkoop. Zeker niet als je geen werkgever hebt die het betaalt. Wie al eens een opleiding in het hoger onderwijs heeft gevolgd, wordt geconfronteerd met het veel hogere instellingsgeld. Lenen via de overheid kan, maar alleen voor het collegegeld. „Het lijkt wel of ambitie hebben en studeren worden afgestraft, in plaats van aangemoedigd.”