Karen van Riel.
Volledig scherm
Karen van Riel. © Ming Chao

Karen (34) was eerst nóg zuiniger: ‘Kon hele week leven op stokbrood met pindakaas’

superbespaardersSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer: Karen van Riel, die om te besparen nu al weet wat zij over een half jaar eet.

14 reacties

 • M.G. Verschoore

  1 maand geleden
  Beste Karen, Als er één van jouw vrienden jarig is hoeveel besteed jij dan aan een cadeau? Ik besteed meestal gemiddeld € 20 tot € 25 per cadeau. Ik gebruik hiervoor het huishoudgeld van € 20 per dag (huishoudgeld is bestemd voor eten en schoonmaakmiddelen).
 • Dolly J. de Groot

  1 maand geleden
  Dolly J. de Groot Dat zij haar partner al heeft kunnen uitkopen blijkt dat zij best slim bezig is. Liefs Dolly
 • Branislav Stojanovic

  1 maand geleden
  Niet erg slim om alleen op stokbrood en pindakaas te leven, je gezondheid gaat voor je centen, dadelijk kost je de maatschappij ook extra qua zorgkosten, lekker bezig..
 • Virginia Idriceanu- aalderink

  1 maand geleden
  Mijn vader zei in laste manden van zijn live ."ik heb zo veel geld dat ik een deken van kan maken, helaas kan ik mijn gezondheid niet kopen" Deze worden draag ik mee idre dat tot mijn einde . Live mensen jij weet niet wanneer je laste dag is .
 • Myriam Van Reck

  1 maand geleden
  Daarvoor moet je een Hollander zijn zeker 😀
 1. Actie voeren voor singles: ‘Alleenstaande krijgt met zelfde inkomen geen toeslag’
  18

  Actie voeren voor singles: ‘Alleen­staan­de krijgt met zelfde inkomen geen toeslag’

  Alleenstaanden klagen steeds vaker dat ze financieel benadeeld worden ten opzichte van tweeverdieners en gezinnen. Mensen die in hun eentje een huishouden voeren, zo zeggen ze, zijn met alles duurder uit. Ze hebben in verhouding hogere kosten voor levensonderhoud en betalen meer belasting. En hoewel ruim een derde van alle huishoudens bestaat uit één persoon, en dit aandeel alleen maar zal toenemen, doet de overheid er niets aan. „De hele maatschappij is ingericht op stellen of gezinnen. Alleenstaanden worden gediscrimineerd.”