Karen van Riel.
Volledig scherm
Karen van Riel. © Ming Chao

Karen (34) was eerst nóg zuiniger: ‘Kon hele week leven op stokbrood met pindakaas’

superbespaardersSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer: Karen van Riel, die om te besparen nu al weet wat zij over een half jaar eet.

19 reacties

 • Gerrit Kassies

  1 jaar geleden
  Gerrit kassies. Dat zijn geen superbespaarders, maar krenten!
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  Mensen, neem het toch allemaal niet zo serieus joh! Als de mensen, die hier hun verhaal vertellen, hun leven zo willen leiden, laat ze lekker gaan. Ik vind het grappig om te lezen en heel soms haal ik er wat nuttigs uit. Gauw weer door.
 • T. Huisman

  1 jaar geleden
  Je moet ook drinken zoals thee er bij of koffie of drinken ze er water bij. Leven op droog brood en water want dat is het bijna, Eenzijdig met alleen stokbrood en pindakaas en dan geen fruit of groenten en dat voor een lange tijd? In pindakaas zit wel wat in maar dan voor een lange tijd. Sommigen vriezen ook wel eens groente in en brood en dan is het langer houdbaar. ja sommigen zijn wel aardig handig met geld en besparen en hebben er bijna een sport van gemaakt. 200 aan boodschappen alleen.
 • Judith varkevisser

  1 jaar geleden
  Oke zuinig op en top. Want ze koopt elke maand 150 euro aan kleding. Spendeert 50 aan de horeca. Sport 90 euro. Maar ooh ze is zo zuinig. Wat een ellendig voorbeeld zeg. Tjonge tjonge.
 • gerda lanser

  1 jaar geleden
  Als je dat een leven vind ,hele week op stokbrood met pindakaas, dan heb je geen leven