Karin (50) met haar gezin op vakantie in Denemarken.
Volledig scherm
Karin (50) met haar gezin op vakantie in Denemarken. © Karin Frenay

Karin betaalt geen cent voor verblijf door huizenruil: ‘Sliepen in een Zwitserse villa’

goedkoop op vakantieEen vakantie kan een flinke hap uit je budget zijn. Maar sommige mensen hebben er een sport van gemaakt om goedkoop vakantie te vieren. Op allerlei creatieve manieren drukken ze de kosten. Elke week laten we zo’n vakantieganger aan het woord. Deze week: Karin Frenay (50) en haar gezin besparen op vakanties door huizenruil.

5 reacties

 • Bosman

  3 weken geleden
  Ik zou het een oplossing vinden als oppas van huis en mijn angstige kat, zodat ik toch ook even weg kan en hij dan niet dag en nacht alleen zit! Deze mevrouw mag contact met mij opnemen hoor.
 • Gerard de Bruyn

  4 weken geleden
  http://eigenhuisruil.nl is verrassend en maakt reizen persoonlijk, duurzaam en betaalbaar. Zeker nu in deze ongewone tijd.
 • Rene Verbeek

  4 weken geleden
  Wij hebben al 12 keer een huizenruil gedaan. Het was altijd geweldig. Bij onze volgende vakantie hebben we bv een huis met een privé-zwembad. We kregen tot nu toe ons huis elke keer weer netjes terug. Het ergste wat ik mee heb gemaakt is een kapot kommetje. Maar ik begrijp dat het niet voor iedereen is. Ik denk dat ik met het bespaarde vakantiegeld in de tussentijd een nieuwe auto zou kunnen kopen.
 • E. Lindhout

  4 weken geleden
  Het klinkt leuk maar, ik zou het toch echt niet prettig vinden als er andere mensen in mijn bed liggen. Maar het is inderdaad wel een manier van geld besparen, toch wat landen op die manier te kunnen zien, maar nogmaals, niet voor mij.
 • Anoniem

  4 weken geleden
  Voor mij lijkt dat niets, vakantie betekend voor mij even geen vervelende huishoudelijke bezigheden. Dat moet je wel doen denk ik als je het huis van een ander gebruikt. Het enige verschil is dat je verandert van omgeving. En dan hopen dat diegene die jouw huis gebruikt het een beetje knap achterlaat, anders kun je bij thuiskomst nog een keer aan de gang.
 1. Kanaaleiland Jersey middelpunt van diplomatieke rel
  Play

  Kanaalei­land Jersey middelpunt van diplomatie­ke rel

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'